پاور رو کجا برای تعمیر باید ارسال کنم ؟ ایا خوده اواژنگ تعمیرش میکنه اگر گارانتیش به اتمام رسیده باشه ؟گارنتیشو کجا میزنن ؟Cooler Master Vanguard 750W Gold Semi Modular
پاور رو کجا برای تعمیر باید ارسال کنم ؟ ایا خوده اواژنگ تعمیرش میکنه اگر گارانتیش به اتمام رسیده باشه ؟گارنتیشو کجا میزنن ؟Cooler Master Vanguard 750W Gold Semi Modular
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
|
اطلاعی ندارم باید با آواژنگ تماس بگیری بعید میدونم پاور خارج از گارانتی را تعمیر کنند فقط زمان گارانتی تعمیر میکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (28-12-19)
کجا باید بدمش برای تعمیر ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
والا تو این وضعیت خیلی از قطعات مصرفی مثل ایسی ها موجود نمیشه . فعلا روی تعمیرش حساب نکن مثل این پاورها که کنترلرهای قسمت DC TO DC دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (28-12-19)
حتی خوده جنابعالیم قطعاتشو ندارید ؟ تا کی باید صبر کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قطعات رو میخرم به صورت خراب و تعمیر میکنم یا به عنوان داغی استفاده میکنم . نه این مدل رو به دلیل دردسرهای زیاد تعمیر نمیکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
تکلیف چیه ؟ بالاخره باید تعمیر بشه ... راه حل اساسی ؟اگه میدونستم اینطور قظعات دردسر داره و تو ایران ساپورت نمیشه اصلا نمیخریدمش ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks