درود مجدد . از کدوم قسمت بایوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددیفالت کنم ؟ asus h97 plus
درود مجدد . از کدوم قسمت بایوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددیفالت کنم ؟ asus h97 plus
آخرین ویرایش توسط maysamsina در تاریخ 07-09-19 انجام شده است
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
6432168421 (09-09-19)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بایوس قسمت exit گزینه restore default دارد . کاملا مشخصه تو دفترچه هم قید شده است . البته پیشنهاد میکنم باتری مادربرد را خارج کنید . برق پاور بکشید . باتری را در بیارید و بعد از 5 دقیقه باتری رو جا بزنید و سیستم روشن کنید
6432168421 (09-09-19)
گزنیه ای بنام load optimized defaults زدم خارج شدم و لی باز تغییر نکرد . چطور باتری بایوس در بیارم کجاس دقیقا شکلش ؟ مشکلی برای ویندوز پیش نمیاد بپره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط maysamsina در تاریخ 08-09-19 انجام شده است
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
قبلا هم گفتم تنظیمات بایوس باید دوباره ست بشه . راه CLEAR CMOS هم تو پست قبل گفتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6432168421 (09-09-19), maysamsina (08-09-19)
رفیق متوجه نشدم الان باید دقیق چیکار کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدCLEAR CMOS اینو نگفتید !!! ویندوزم نمیپره که ؟
آخرین ویرایش توسط maysamsina در تاریخ 08-09-19 انجام شده است
نه هیچ اتفاقی برای ویندوز نمیفته.باطری درآوردن یا کلیر سی موس فقط تنظیمات مادربرد رو به حالت تنظیمات اولیه یا تنظیمات کارخونه میبره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (08-09-19)
|
این کارو انجام دادم و باتری در اودرم و بعد زدم و رشن کردم کفت ست اپ میخاد و f1 زدم رفت تو بایوس و سپس زدم دیفالت و بعد خارج شد رفت ویندوز حالا ویندوزم بالا نمیاد ... اولش میکه نرمال میری یا تعمیر .... زدم تعمیر و چیزی پیدا نکرد خاموش شد ...چیکار کنم چه اشتباهی کردم این کار و کردم باز فرق ینکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad7966 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز مشکلی پیدا نمیشه بعد از کلر cmosبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط بعد از این کار باید تنظیمات بوت مثل uefi/legacy ست بشه
قبلا هم بهش اشاره کردم .
ویندوز و فایل ها هیچیشون نمیشه .
سیستم ریستارت میشد زدم از نو ریختم .... باز هیچی فرقی نکرده باز همون اش و کاسه .. فقط درایوام جابجا شده ...uefi/legacy نکفتی ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم تنظیمات بایوس را به یاد داشته باشید . شما پشت سیستم هستید و کسی که راهنمایی میکنه همانند شما دسترسی به سیستم شما ندارد. همیشه قبل از چنین کاری تنظیمات بایوس قسمت بوت را یاداشت کنید که به مشکل نخورید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks