شما از محافظه یا سیم سیاری استفاده کنید که داخل دو شاخش دارای فلز تخیله ارت باشه . از یک سیم استفاده کنید یکسرش رو به یکی از پیچ های پاور و سر دیگر رو به قسمت رنگ نشده شوفاژ یا پنجره .
تشکر از جوابتون. راستش می خواستم ببینم مشکل از PSU هست یا نه. طبق اطلاعاتی که روی اینترنت دیدم و راهنمایی های دوستان در همین پست قدیمی اول دوشاخه رو بر عکس زدم توی رابط/سیار که به نظرم جریان قوی تر شد.

بعدش از اونجایی که بعضی وقتا مشکل از قطعه PCIe هست، کارت گرافیکی رو از مادربرد جدا کردم و PSU رو به برق وصل کردم (دوشاخه مستقیم به پریز روی دیوار) که جریان برق از دو حالت اولیه (که کارت گرافیکی روی سیستم بود) خیلی قوی تر شده بود. بعدش دوشاخه رو خارج کردم و بر عکس به همون پریز زدم (سیم در بالا) قرار گرفت. حالا که به کیس و رادیاتور شوفاژ دست می زنم هیچ جریانی حس نمی کنم حتی نوک انگشتم رو کمی مرطوب کردم و جریان محسوس حس نکردم.

به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه؟ اتصالی مادربرد به بدنه کیس از طریق riser های برنجی؟ کارت گرافیکی نامرغوب؟ یا نشتی فاز از PSU به کیس؟