با سلام
ممنون و متشکر از تمامی دوستانی که وقت گذاشتند و نظرات خودشون رو اعلام کردند .
همچنین ممنون و متشکر از برادر عزیز جناب آقای عمرانی که محبت کردند با مشغله کاری زیاد وقت گذاشتند و پاسخ جامعی ارائه دادند.
در رابطه با مشکل :
با تعویض فن پردازنده (با یک فن استوک نو دیگر ) مشکل حل شد ( در عین ناباوری خودم ) چون فن پردازنده به لحاظ سرعت چرخش و ظاهر کارکردش هیچ مشکلی نداشت . سیستم هم بسیار تر و تمیز بوده و عاری از گردو غبار .
ممکنه مشکل از یکی از سیم های فن پردازنده بوده باشه ؟ ( که مثلا نمیتونسته سرعت فن رو در دمای بالای 50 در جه تنظیم کنه چون در بایوس مین اینگونه تعریف شده که پایین تر از 25 درجه فن خاموش و بالاتر از 50 فن با توان بالاتر کار کنه )
با این حال باز بعضی وقتا سیستم در حین بازی Restart میکنه ( خیلی کم اتفاق میافته ، البته فعلا)
امروز در تست بازی با COD5 هم یک بار سیستم با پیام صفحه آبی مرگ (Blue Screen oF Die) مواجه شد.
ضمنه این که بنده شهرستان هستم و دسترسی به آزمایشگاه تست پاور شرکت گرین و آقای عمرانی برام سخت ه .
فرستادن به گارانتی هم یعنی خواب سیستم به مدت n روز که خدا داند و این سیستم رو هم نمیشه با پاورهای بازاری تا سیر مراحل گارانتی روشن نگه داشت !
حال راهنمایی هایی که آقای عمرانی کردند و تست های بازی های دیگر رو انجام خواهم داد و نتیجه را اعلام میکنم.

Bookmarks