مشکل باید به احتمال زیاد از گرمای سی پی یو باشه خمیر سیلیکن زدی ؟ دما خیلی بالاست
مشکل باید به احتمال زیاد از گرمای سی پی یو باشه خمیر سیلیکن زدی ؟ دما خیلی بالاست
آخرین ویرایش توسط mohammad1985 در تاریخ 06-12-09 انجام شده است
DX400
D J V A H I D (24-06-10), J.Omrani (07-12-09)
|
|
دوست عزیز حتماً به فکر یک فن خوب باش چون اگر اینطور ادامه بدی پردازنده نیم سوز میشه یعنی نقطه شکست رو رد میکنه اونوقت با یک فن خوب هم دماش پایی نمیاد .
به نظر من یه کولر مستر Hyper 212 بگیر خیلی خوبه قیمت مناسبی هم داره . در ضمن در خمیر زدن دقت کن .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
D J V A H I D (24-06-10), J.Omrani (07-12-09)
کاربر شهرسختافزار
شاید ماله فن باشه ولی به نظر من بیشتر مربوط به این میشه که برق مدارات پردازنده به خوبی توسط پاور تامین نمیشه . چون ورودی برق 12 ولت این مین برای پردازنده 8 پین هست (که البته من وصلش میکنم) .
یه چیزی هم هست که این مشکل فقط زمان بازی رخ میده در زمان کار های معمولی و اداری و سایر موراد دما روی 45 هست تقریبا مثله همون چیزی که توی عکس داره نشون میده.
ضمنا این سیستم اور نشده که بخواد از سیستم های خنک کننده پیشرفته استفاده کنه.باید با فن استوکش هم خوب جواب بده . تکنولوژی ساخت این پردازنده 45 نانومتری هست در نتیجه گرمای کمتری تولید میکنه و نکته آخر هم این که به این شدت بالا رفتن دما یه مقدار عجیبه !
آخرین ویرایش توسط yaran_2 در تاریخ 06-12-09 انجام شده است
J.Omrani (07-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks