amirpcmax (18-08-14), Reza Eshraghi (20-08-14)
دوست خوب زدن روغن باعث جذب شدن خاک به فن واطرافش میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
دوست خوب زدن روغن باعث جذب شدن خاک به فن واطرافش میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
دوست خوب زدن روغن باعث جذب شدن خاک به فن واطرافش میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcmax (18-08-14), Reza Eshraghi (20-08-14)
سلام داداش
منم مشکل تو رو داشتم آخرشم که نتونستم یکی اومده درست کرده. گفته قلق داره من که قلقشو نفهمیدم آخرش! :دی
در ضمن گرم شدن سی پی یو هم از این هست که جا نمیخوره! مشکلی که من داشتم دو تا پایش بود. هر کاری کردم نشد. این روغن رو هم کسی به ما نگفت تا بچکیم :P
amirpcmax (18-08-14)
امروز وقتی usage صفره ، دما چهل و هشته و وقتی 100% هست خیلی سریع میرسه به 62 .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2
سرعت فن cpu رو چجوری بدون ضرر تا آخرین حد ممکن بالا ببرم ؟
speedfan که هر چی ور رفتم چیزی نفهمیدم
|
در اون مقدار کم و صرفا جهت پایه نه به هیچ وجه مشکل خاصی ایجاد نمیکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
amirpcmax (18-08-14)
Morteza.m1371 (18-08-14)
1 - سرعت فن cpu رو چجوری بدون ضرر تا آخرین حد ممکن بالا ببرم ؟
speedfan که هر چی ور رفتم چیزی نفهمیدم
-
2 - سیستمم کار میکنه ولی از دماش راضی نیستم ( تو حالت عادی 48 توی 100% 62 به بالا )
1-بالا بردن فن یا کلا تنظیم دور فن زمانی میشه از SPEED FAN استفاده کرد که این برنامه مادربرد شما رو شناسایی کند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-راضی نبودن از دما فاکتورهای زیادی دارد
نوع و کیفیت خنک کننده - مادربرد و صحت کارکرد قسمت VRM مادربرد و همینطور پاور سیستم شما
amirpcmax (18-08-14), Morteza.m1371 (18-08-14)
خب میشه بگید دقیقا چجوری میشه با speed fan اینکار رو کرد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد شما توسط SPEEDFAN شناسایی نشه به هیچ طریقی نمیشه دور فن رو تغییر دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcmax (18-08-14), Morteza.m1371 (18-08-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks