فن پاورم نمی چرخه اما سیستم بدون مشکل روشن میشه
و پاور رو باز کردم چند تا خازن ناحیه دی سی باد کرده بودن تعویض کردم خوب نشد و چند تا ترانزیستور تعویض کردم خوب نشد
چیکارش کنم؟
فن پاورم نمی چرخه اما سیستم بدون مشکل روشن میشه
و پاور رو باز کردم چند تا خازن ناحیه دی سی باد کرده بودن تعویض کردم خوب نشد و چند تا ترانزیستور تعویض کردم خوب نشد
چیکارش کنم؟
|
|
دوست عزیز مشخصات پاورتون رو بنویسید . در ضمن روند تعمیر و عیب یابی نیاز به تجربه و مهارت دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fbahman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور در این وضعیتی که شما میفرمائید مثل یک بمب ساعتی درون کیس شماست و هر لحظه ممکنه خود پاور همراه با قطعات دیگر را بسوزاندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fbahman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر براتون امکان دارد پاور را تعویض بفرمائید در غیر این صورت پاور باید توسط یک تعمیر کار خبره بررسی شود
ممنون از همه
کاربر شهرسختافزار
دوست خوب اگه گرينه بده آقاي شعباني پرشين تولز
سلام.
فن پاور یه کیس هم اینطوریه با یه چیزی یه تکون کوچیک بهش بدم میچرخه.
یه کیس دیگه بود که فنش کند حرکت میکرد اینو با یه فن دیگه عوض کردم اونم با یه پاور دیگه که خراب شده بود.
فن ها رو هم میشه تعمیر کرد ولی باید بره به دست تعمیر کار ؟ کار خودمون که نیس؟ فک نکنم تو نت هم آموزشش باشه؟!!
والا مام از نت چه توقعاتی داریم D:!
آخرین ویرایش توسط Ghaioom در تاریخ 08-07-14 انجام شده است
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن قطعه مصرفی است و بعد از خراب شدن تعمیر پذیر نیست ( اگر هم تعمیر یا سرویس بشه یه مدت کوتاه کار خواهد کرد )
به همین دلیل فنی که مشکل داره باید با نو تعویض بشه
فن سی پی یوی یه سوکت 775 رو عوض کردم ولی دماش تو بایوس 90 درصد خورده ای هست.بنظرتون دمای بالاش به خاطر چی میتونه باشه؟ خمیر رو که زدم بهش. مشکلی نداره. تو فن قبلیش باید میدیدم ک دماش چقد بود هواسم نبوده ببینم. حالا دلایلش رو بگین ببینیم مشکل از چیه.
چون سیستم قدیمی بود فنش صدای بلندی میداد اگه یکم بیشتر کار میکشیدی ازش کار کوچیک میکردی صداش نمیرفت بالا! دی
با چه فنی تعویض کردید ؟ خمیر سیلیکون زدید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks