سلام.
وقتی کیس رو روشن می کنم بوغ سلامت نمیزنه و مانیتور هم روشن نمیشه. چراغ پاور کیس روشن میشه اما ویندوز بالا نمیاد. هیچ صفحه ای روی مانیتور نمیاد.
به نظرتون چه مشکلی پیش اومده؟ چکار کنم؟
سلام.
وقتی کیس رو روشن می کنم بوغ سلامت نمیزنه و مانیتور هم روشن نمیشه. چراغ پاور کیس روشن میشه اما ویندوز بالا نمیاد. هیچ صفحه ای روی مانیتور نمیاد.
به نظرتون چه مشکلی پیش اومده؟ چکار کنم؟
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 07-09-15 انجام شده است
ویرایش توسط مدیریت شهر سخت افزار
|
گرافیک سیستم رو یکبار جدا کنید و دوباره جا بزنید . جواب ندارد با یک گرافیک دیگه چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (07-09-15)
گرافیک رو تازه گرفتم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چشم این کار رو می کنم
تمام اتصالات رو چک کنید . اگر فرچه تمیز دارید اسلات رم و گرافیک رو تمیز کنید . رم رو دوباره جا بزنید . گرافیک رو جدا کنید ببینید بدون گرافیک بوق میزنه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدون گرافیک هم بوق نمیزنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم و گرافیک رو تمیز کردیم اما فایده ای نداشت.
وقتی در کیس رو باز کردم دیدم ، 2-3 ثانیه بعد از اینکه سیستم رو روشن می کنیم، پاور انگار خاموش میشه چون فن ها از کار می افتن.
بعد از حدود 2 ثانیه مجدد پاور شروع به کار می کنه و فن ها هم راه می افتن و دیگه قطع نمیشه. اما باز هم بوق سلامت نمیخوره
پاور هم تست کنید . سیستم رو با یک پاور دیگه تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (08-09-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks