سلام مشکل کامپیوتر مال رم نیست رم طبق جوری گفته بودید انجام دادم مکل خاصی پیش نیامد من در این مشکل توسایتهای خارجی دنبال گشتم یک سرم افزار معرفی کردند چند تانرم افزار برای رم گرفتم همه انها سلامت رم تایید می کنند حتی برنامه که گفتید یرای تست سخت افزا ر گرفتم که برنامه تحت ویندوز از چندتا سایت گرفتم کار نمی کرد نسخه بوتبل گرفتم رایت کردم روی سی دی اجرا کرد تمام سوارخها واسلات رم وخود رم هرچی که مربوط می شد انجام داد قبل از انجام این کار هیچ مشکلی نداشت تواینترنت خواندم اگر ارو بدهد یا رنگ قرمز بگیرد رم مشکل ندارد تست گرفتم ولی هیچ مشکلی ندارد وبعد از تست گرفتن ویندوز ریخت بهم مای کامیوتر خیلی دیر باز می کرد کلیه برنامه خیلی دیر باز می کرد انگار رم 256 دارو به همین خاطر از دست کاری وتست کردن هر چیزی مر بوط به رم دیگه خوداری می کنم به هیچ عنوان بارم کاری نخواه داشت از زحماتشما سپس گذارم چون برابی رم هزینه نمی کنم اگر خاب شود چون ارزش ندارد اگر بخواهم می رم مادربورد و سی پی یو ورم جدید می گیرم اگر باز ریست کند مجبور پاورش عوض کنم ان ررو که گذشتم در صفحه قبل توسایت خارجی گذاشتم چند تا نرم افرازبرای حلش گذاشتند انها گرفتم خیلی نقش داشت نرم افزار که گقید که شما گفتید هم خیلی موثر بوده است ازمطلب مفیدی که در پست قبل گفتید متشکرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks