سلام خسته نباشید من یک سوال داشتم چند وقت پیش یک محافظ کامپیوتر داشتم بعد از یک مدتی محافظ ریست مشد وهمه چی خاموش می شد بعد از چند وقت قطعات کامپیوتر به مشکل خوردم کارت گرافیگ دچار مشکل شد وقتی کامپیوتر روشن می کردم تصویر نداشتم یک گرافیگ gt220 گرفتم بعد ار اون اخطار بلو اسکرین می داد رم کامپیوتر دادم نمایدگی چون شک کردم گفت سالم بعد از اون هارد عوض کردم چون کامپیوتر زیاد ریست می شد بعد از عوض کردن هارد باز کامپیوتر باز ریست شد نمی دانم حجم رم زیاد میش ود یا حرارت کیس ویا دمای cpu زیادمی شود یااینکه پاور نمی تواند دمای کیس تحمل کند نمی دانم برم پاور عوض کنم باز مال پاور نباشد کلی هم برنامه تست نصب کردم نتیجه نگرفتم بعضی اوقات دومرورگر باز است ریست می کند بعضی اوقات نه بعضی اوقات چند فایل برای دانلود می گذارم می شود وبعضی اوقات نه الان رم سالم هارد سالم باز ریست می کند حتی چندبار ویندوز عوض کردم الان ویندوز تازه رریختم وقتی ریست تمام اطلاعات کامپیوتر ریست می شود تمام تنظیمات انتی ویروس بهم می خورد تما ویندوز بهم بهم می خورد تمام فایل در دانلود منجیر که هستش که اتوماتیک دانلود سر یک ساعت خاص همه را پاک می کند باید چکارکنم چند جا زنگ زدم نتوانستن راهنمایی کند حداقل شما راهنمایی کنید

Bookmarks