رم به تنهایی رد در تمامی اسلاتها وچه دوتایی در تمامی اسلاتها امتحان کردم ودر رابطه باتغییر Dual به Single بلد نیستم وتغییر ولتاژ بلد نیستم انجام دهم
کاربر شهرسختافزار
رم به تنهایی رد در تمامی اسلاتها وچه دوتایی در تمامی اسلاتها امتحان کردم ودر رابطه باتغییر Dual به Single بلد نیستم وتغییر ولتاژ بلد نیستم انجام دهم
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezaparnd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز ،
پیشنهاد می کنم مادربرد رو از داخل کیس با احتیاط باز کرده و روی یک میز چوبی قرار بدین و قطعات رو یکی یکی وصل کنید . تست هایی که دوستمون مظاهر جان گفتن رو انجام بدین و از هر مر حله عکس بگیرین و اینجا قرار بدین . ( تست های زیاد گفته شده که دیگه یادآوری نمی کنم ) با دقت مطالب بالا رو مرور کنید و با عکس اعلام بفرمائین . برای گرفتن عکس می تونید از گوشی موبایل و یا کلید Print Screen روی صفحه کلید و برنامه Paint (نقاشی)داخل محیط ویندوز استفاده کنید . برای تایپ هم اگر کمی حوصله به خرج بدین و با دقت بیشتر تایپ کنید مطالبتون واضح تر و درک اون راحت تر میشه برای خواننده.
دو رم مشابه ، وقتی در دو اسلات همررنگ قرار بگیرن مادربرد اونها رو به صورت دوآل میشناسه و وقتی در دو اسلات غیر همرنگ قرار بگیرن به صورت سینگل میشناسه . حالت دوال سرعت انتقال اطلاعات به سی پی یو (پردازنده)رو افزایش میده و در نتیجه سرعت اجرای برنامه ها بالا میره .
alirezaparnd (17-01-12), Rezasam1 (17-01-12), smrbh (17-01-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks