یعنی چی کنار هم قبول نکرد؟ هیچ دلیلی نباید برای این مورد وجود داشته باشه. مادربرد شما دو کانال 64 بیتی داره. کانال 1- شامل اسلات های A1-A2 (همون رنگ های زرد و مشکی که نزدیک به CPU هستند) و اسلات های B1-B2 که سمت کناری مادربرد قرار گرفتند.شما برید تو بایوس؛مسیر Advanced-Chipset-North Bridge Configuration و دقت کنید که گزینه ی Memory Remap Feature فعال باشه،سپس تست کنید که ایا دوباره مشکل قبول نکردن وجود داره یا خیر
زمانی که دو ماژول رم رو در دو اسلات مربوط به یک کانال میزارید،میشه مود Single Channel و نباید مشکلی وجود داشته باشه.
در همون تصویر CPU-Z که گذاشتید،کزینه Channels رو اگر مشاهده کنید،نوشته Dual ،من میخوام که این گزینه به Single تغییر پیدا کنه. راهشم در تغییر چینش رم ها بود که در قسمت قبل گفتم. اگر هم به هر دلیلی موفق به انجامش نشدید،سیستم رو فقط با یک رم تست کنید،یعنی فقط یک ماژول رم رو در اسلات زرد رنگ اولی بزارید و ببینید که بازهم مشکل وجود داره یا خیر. اگر وجود داشت،همین عمل رو با اون ماژول انجام بدید که روی سیستم نبوده.روی اسلات های مختلف نیز تست کنید.
رم شما چون استاندارد نیست و اورکلاک شده هست،من شک زیادی بهش دارم که ایراد سیستم شما از این بخش باشه.
تست های مربوطه رو به دقت انجام بدید تا در مرحله بعد بریم رو تنظیم فرکانس و تایمینگ. در بایوس شما،باید برید به منو Advanced؛فرکانس رم در بخش Jumper Free Configuration تنظیم میشه. همچنین دقت داشته باشید که گزینه Configure Dram By SPD در بخش Chipset-north Bridge Configuration فعال باشه.
لطفا بخش به بخش رو دقیق انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید. از همون قدم اول ،تست سیستم تنها با یک رم،سپس با رم دیگه، دوتایی در مود Single...
زیاد هم عجله نکنید در تست و تشخیص برطرف شدن عیب تا 100% مطمئن بشید و اینکه محاسباتمون در مراحل بعد غلط از آب در نیاد.

Bookmarks