hamedsolo (07-05-16)
سلام. یه چند باری هست سیستمم به طور خودکار مواقعی که تو اتاقم نیستم روشن میشه
یعنی حدودا یه سه باری هست داره این اتفاق میفته
تا امروز جدی نگرفته بودم گفتم شاید خودم حواسم نبوده روشن گذاشتم ولی امروز اومدم دیدم کیس روشن هست و واقعا مخم هنگ کرد.
الان که دقت میکنم میبینم دقیقا هر سه چهار روز یه بار ساعت ۴ به بعد روشن میشه چون سری قبل طرفای ساعت چهار بود اومدم دیدم روشن شده
بنده قطعاتم رو هم تازه گرفتم حدودا دو هفته.
خواهشا ممنون میشم کمکم کنید این علتش چیه اگه تنظیمی چیزی هست درستش کنم چون میتونه خطر ساز بشه.
hamedsolo (07-05-16)
|
Aaron Swartz (07-05-16)
ببخشید دقیقا تو کدوم بخش بایوس برم تو قسمت tool یا advanceبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(( با اجازه اساتید انجمن ))برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
به نظر حقیر1-سیستم رو هایبرنیت یا اسلیپ نکنین. 2- wake on lan رو از بایوس مادر بردتون غیر فعال کنین. 3- ویندوزتونو چک کنین شاید برنامه ای شدول شده مثلا idm.
اگه هیچکدوم ازموارد بالا نیست مادربرد و پاور رو چک کنین.
پیروزباشید.
Aaron Swartz (07-05-16)
تو دفترچه مادربردت اگر داری نوشته دقیق . توی قسمت POWER MANGMENT هست . اگر پیدا نکردی مدل دقیق برد را اعلام کن تا راهنمایی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (07-05-16)
با عرض پوزش تو دفترچه رو هم نگاه کردم و تمام قسمت های بایوس رو زیر و رو کردم نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردم Asrock fatality z97kiler
|
یه گزینه به اسم Rtc Alarm Power on هست که خودش غیر فعال هست همینه؟؟؟
Aaron Swartz (07-05-16)
تمام این گزینه ها خودشون غیر فعال هستن ممکنه از پاور باشه کولر مستر ۵۵۰ وات هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه intel rapid start نصب هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks