پس من مین رو ببرم گارانتی حله آخه به گارانتی چی بگم که مین رو عوض کنه
بگم سیستم هنگ میکنه خوب اونم میگه برای وین یا صدتا دلیل دیگه میاره
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام :
من یکبار در اسمبل یک سیستم نو ، به این مشکل برخوردم !
بعد از تعویض مادربرد ، مشکل رفع شد ...
پس من مین رو ببرم گارانتی حله آخه به گارانتی چی بگم که مین رو عوض کنه
بگم سیستم هنگ میکنه خوب اونم میگه برای وین یا صدتا دلیل دیگه میاره
ممنون میشم راهنماییم کنید
|
برای پیدا کردن ایراد بایستی بخش به بخش جلو بری تا ببینی مشکل از کجاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه msi kombustor رو نصب کن و بگذار 15 دقیقه کارت گرافیکت رو زیر فشار قرار بده ، اگر موقع تست مشکل ایجاد شد بلافاصله سیستم رو ریست کن و مجددا تست رو انجام بده این مرتبه باید در مدت زمان کوتاهتری به این مشکل برخورد کنی
اگر این تست انجام شد و مشکلی نداشتی به سراغ هارد دیسک برو و یک فایل هجیم رو از یک پارتیشن به پارتیشن دیگه کپی کن و این کار رو چند مرتبه انجام بده اگر مشکل از هارد باشه متوجه میشی
ولی اگر با فشار به یه قسمت بخصوص نتونستی متوجه دلیل مشکل بشی و زمان هنگ سیستم رندم بود احتمالا یا پاور باید مشکل داشته باشه یا رمها
با توجه به مطالبی که فرمودید احتمال قوی میدم مشکل شما از هارد دیسک باشه و به هر ترتیب بعد از 8 سال بهتره هارد جدید تهیه کنید
mehrdad_ab (13-09-10), mzz (08-09-10)
ممنون آقا نیما برنامه رو دان کردم دارم تست رو شروع میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم تو تست پایدار بود هرچند برنامه زیاد قوی نبود
با OCCT هم باز تست کردم مشکلی نبود
قطعات سلمند مشکل چیه
وین که همیشه آپدیت آنتی ویروس هم عوض کردم(حمله های مخرب)
من دیگه مخم جواب نمیده
دوستان مشکل رو پیدا کردم رم مشکل داره نه اینکه خراب باشه با سیستم مین و CPU سازگار نیست رو سیستم INTEL با CPU 7500 و مین ASUS از این جدید سری G گذاشتم مشکل نداشت و رم دیگه رو سیتمم تست کردم که مشکل هنگ سیستمم برطرف شد
کسی اگه خواست رم با رم من عوض کنه در خدمتم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks