Outlandersr (09-02-16)
پاور دلیل این مسئله نیست . دمای چیپ های مادربرد چقدر هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Outlandersr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی ممکنه پردازندتون خراب شده باشه .
Outlandersr (09-02-16)
این مربوط به ۱ دقیقه قبل خاموش شدنه،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
uploadfromtaptalk1455013237926.jpg
|
Outlandersr (09-02-16)
چطور تشخیص بدم؟تو عکس مشخص نبود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپ جنوبی مادربرد که هیت سینک کوچیکی دارد رو هم باز کنید . خمیر اون هم پاک کنید خمیر جدید بزنید .پاور سیستمتون چیه ؟ افت ولتاژ هم داری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Outlandersr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Outlandersr (09-02-16)
دارم باز میکنم قطعات و که اون و باز کنم،ظاهر این کمی غلط انداز مشکل از این نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدلشو گفتم بالا گرین،تا الان که مشکلی باهاش نداشتم
uploadfromtaptalk1455015915208.jpg
آخرین ویرایش توسط Outlandersr در تاریخ 09-02-16 انجام شده است
Outlandersr (09-02-16)
میدونم دیگه گفتم اینم باز کنم خمیرشو عوض کنم اشکالی که نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فقط زیاد خمیر نزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Outlandersr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Outlandersr (09-02-16)
دوست عزیز اقداماتی که AMD>INTEL عزیز میگویند رو مو به مو و با حوصله انجام بدی نتیجه میگیری .چون ایشون یکی از بهترین متخصصین کامپیوتر هستند.حتی تعمیرگاه هم ببری اینطور اساسی درست نمیکنن .
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 09-02-16 انجام شده است
AMD>INTEL (09-02-16), Outlandersr (09-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks