یکبار تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وضعیت استندبای روی حالت S1 هست یا S3
سلام
من پاور سیستمم مشکل داشت و تعویض کردم ولی یکی دو تا مورد از وقتی پاور قبلی مشکل دار شد، هنوز باقی مونده...
1) وقتی سیستم استندبای میکنم چراغ کیس حالت پرپر داره، قبلا اینطور نبود
2) وقتی سیستم استندبای هست و دوباره روشن میکنم انگار سیستم خاموش بوده، چون اون صفحه اول مادربورد هنگام بوت بالا میاد...
این مشکلات رو چطور میتونم برطرف کنم؟
در ضمن پاور جدید مشکلی نداره، ممنون.
|
یکبار تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وضعیت استندبای روی حالت S1 هست یا S3
cmos رو دیفالت کردم درست نشد، استندبای هم S3 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی s1 بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Iverson (30-09-15)
روی این حالت گذاشتم و خود به خود هایبرنت اضافه شد (قبلا حذفش کرده بودم)، ولی وقتی استندبای میکنم ویندوز استندبای میشه ولی سیستم همچنان روشن هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمیکنم به پاور مربوط باشه، چون در زمان پاور قبلی این مشکل بوجود اومد، یادم هست اخیرا دوستم هایبرنت رو فعال کرد و همون روزا این مشکل بوجود اومد که بعدش غیرفعالش کردم ولی مشکل برطرف نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون اقا امید
|
آقا امید این مشکل سیستم هنوز حل نشده، به نظرتون بایوس را آپدیت کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپدیت بایوس ضرری ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Iverson (03-01-16)
متاسفانه از سال 2010 به بعد آپدیتی نیومده، بایوس رو ریست کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید روی حالت s1 تغییری نکرد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک اسکرین شات از تنظیمات پاور منیجمنت تو بایوس مادربرد بگذارید تا بررسی کنم
Iverson (03-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks