سیلور استون ها مشکل ولتاژ 5 ولت استندبای زیاد دارند . ولتاژ سیم بنفش رو اندازه گیری کن .
Iverson (30-09-15)
|
روی این حالت گذاشتم و خود به خود هایبرنت اضافه شد (قبلا حذفش کرده بودم)، ولی وقتی استندبای میکنم ویندوز استندبای میشه ولی سیستم همچنان روشن هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمیکنم به پاور مربوط باشه، چون در زمان پاور قبلی این مشکل بوجود اومد، یادم هست اخیرا دوستم هایبرنت رو فعال کرد و همون روزا این مشکل بوجود اومد که بعدش غیرفعالش کردم ولی مشکل برطرف نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون اقا امید
آقا امید این مشکل سیستم هنوز حل نشده، به نظرتون بایوس را آپدیت کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپدیت بایوس ضرری ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Iverson (03-01-16)
متاسفانه از سال 2010 به بعد آپدیتی نیومده، بایوس رو ریست کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید روی حالت s1 تغییری نکرد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک اسکرین شات از تنظیمات پاور منیجمنت تو بایوس مادربرد بگذارید تا بررسی کنم
Iverson (03-01-16)
|
رو حالت S1 که میزارم موقع استندبای فقط مانیتور خاموش میشه و سیستم به حالت Log off میره ولی تمام قطعات روشن هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://8pic.ir/images/m3rxv1zn7yhr3gle218h.jpg
گزینه دوم روی power on بگذاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Iverson (03-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks