abady (14-12-14)

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

پاسخ: جایگزین رگلاتور سوئیچینگ C3150 در پاور کامپیوتر
                با سلام
دیود پل رو که RL205 بود رو عوض کردم و به جاش از 1N5408 استفاده کردم و به جای C3150 هم ، 13007 گذاشتم.خبر خوب اینه که فیوز نسوخت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فک کنم اصلا دیگه روشن نشد...
بعد از اینکه به برق زدم سیم سبز و مشکی رو به هم متصل کردم(تا فن روشن بشه) و بعدشم هم ولتاژ سیمهای دیگه رو گرفتم ولی خروجی نداشتم،فن هم روشن نشد.
بنظرتون مشکل کجاست؟
در ضمن روش تست پاور رو مطمئن نیستم بلد باشم،لطفا در مورد این هم یه توضیح بدید.(روشی که انجام دادم: سیم سبز و مشکی رو به هم متصل کردم(تا فن روشن بشه) و بعدشم هم ولتاژ سیمهای دیگه رو گرفتم)آیا روشم درسته؟مشکل کجاست؟
در ضمن آیا 1N5408 انتخاب مناسبی هست یا نه؟
با تشکر فراوان
abady (14-12-14)
                الان تو طبقه سویچینگ دو تا C3150 داشتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cortec-m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|  | 

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

با سلام
یک هیت سینک هست که 3 تا ترانزیستور بهش وصله:یکیش که همونC3150 بود که با 13007 تعویض کردم و اون دوتاش هم C4106 هست.(برای سوئیچینگ 2 تا ترانزیستور میخواد؟ یا 3 تا؟)در ضمن بعد از کمی تست متوجه شدم که دیودهای 3 پایش در حالت تست دیود اتصال کوتاه هست پس فک کردم که دیودها سوخته(4 تا دیود 3 پایه داره)بعدش بیرون از مدار تست کردم دیدم سالمه.حالا به نظرتون این حالت عادیه یا باید دنبال اون قطعه ای که باهاش موازیه باشم؟
+th1 رو دیدم مثل یه خازن عدسی سبز رنگه.حالا این چیه؟ و چجوری باید تستش کنم؟
+این اپتوکوپلر کجای مداره؟ چه شکلیه؟ و چجوری باسد تستش کنم؟
با تشکر
abady (14-12-14)
                تریستور هست . اگر مثل فیوز اتصال داشته باشه درسته . اپتوکوپلر سرچ کنی متوجه میشی . مثل ایسی . چهارپایه هست .دو تا اینورش هست دو تا انور /برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cortec-m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

با سلام
مگه تریستور 3 پایه نیست؟در ضمن تستش کردم و در حالت تست دیود اتصال کوتاه بود،ولی روش تست اوپتوکوپلر رو بلد نیستم اگه بگید ممنون میشم.
در ضمن در مورد مساله زیر چی کار کنم:
یک هیت سینک هست که 3 تا ترانزیستور بهش وصله:یکیش که همونC3150 بود که با 13007 تعویض کردم و اون دوتاش هم C4106 هست.(برای سوئیچینگ 2 تا ترانزیستور میخواد؟ یا 3 تا؟)در ضمن بعد از کمی تست متوجه شدم که دیودهای 3 پایش در حالت تست دیود اتصال کوتاه هست پس فک کردم که دیودها سوخته(4 تا دیود 3 پایه داره)بعدش بیرون از مدار تست کردم دیدم سالمه.حالا به نظرتون این حالت عادیه یا باید دنبال اون قطعه ای که باهاش موازیه باشم؟با تشکر
abady (14-12-14)

والا سخته اینطوری بگم . تست اتوکوپلر رو سرچ کن میفهمی . ترانزیستور مشکلی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cortec-m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل سوئیچ الان به خاطر خرابی طبقه اول سویچینگ هست .

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

با سلام
1.منظورتون از"طبقه اول سوئیچینگ" کجاست؟
2.من چند روش برای تست اوپتوکوپلر پیدا کردم:a.دادن شماره اپتوکوپلر در اینترنت و گرفتن دیتاشیت آن و استفاده از مدار تست مخصوص آن
b.دادن 3 ولت به ورودی و بررسی اینکه فتوترانزیستور به اشباع رفته یا نه(اگه به اشباع بره سالمه)
بنظرتون کدوم عملیه و راحتتره؟(نمیخام ازبرد بیرون بیارم)
c.نظرتون در مورد اتصال کوتاه بودن بین تقریبا همه ی پایه های دیودهای 3 پایه(باوجود اینکه این دیودها از مدار بیرون آورده شده است)چیه؟
abady (14-12-14)
|  | 
                اپتو کوپلر چون قیمتی نداره . معمولا عوض میکنند . طبقه اول . هیت سینک اول بغل خازنهای ورودی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cortec-m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد ترانزیستور اینطوری نمیتونم نظر بدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks