الان تو طبقه سویچینگ دو تا C3150 داشتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cortec-m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان تو طبقه سویچینگ دو تا C3150 داشتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cortec-m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
یک هیت سینک هست که 3 تا ترانزیستور بهش وصله:یکیش که همونC3150 بود که با 13007 تعویض کردم و اون دوتاش هم C4106 هست.(برای سوئیچینگ 2 تا ترانزیستور میخواد؟ یا 3 تا؟)در ضمن بعد از کمی تست متوجه شدم که دیودهای 3 پایش در حالت تست دیود اتصال کوتاه هست پس فک کردم که دیودها سوخته(4 تا دیود 3 پایه داره)بعدش بیرون از مدار تست کردم دیدم سالمه.حالا به نظرتون این حالت عادیه یا باید دنبال اون قطعه ای که باهاش موازیه باشم؟
+th1 رو دیدم مثل یه خازن عدسی سبز رنگه.حالا این چیه؟ و چجوری باید تستش کنم؟
+این اپتوکوپلر کجای مداره؟ چه شکلیه؟ و چجوری باسد تستش کنم؟
با تشکر
abady (14-12-14)
تریستور هست . اگر مثل فیوز اتصال داشته باشه درسته . اپتوکوپلر سرچ کنی متوجه میشی . مثل ایسی . چهارپایه هست .دو تا اینورش هست دو تا انور /برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cortec-m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
مگه تریستور 3 پایه نیست؟در ضمن تستش کردم و در حالت تست دیود اتصال کوتاه بود،ولی روش تست اوپتوکوپلر رو بلد نیستم اگه بگید ممنون میشم.
در ضمن در مورد مساله زیر چی کار کنم:
یک هیت سینک هست که 3 تا ترانزیستور بهش وصله:یکیش که همونC3150 بود که با 13007 تعویض کردم و اون دوتاش هم C4106 هست.(برای سوئیچینگ 2 تا ترانزیستور میخواد؟ یا 3 تا؟)در ضمن بعد از کمی تست متوجه شدم که دیودهای 3 پایش در حالت تست دیود اتصال کوتاه هست پس فک کردم که دیودها سوخته(4 تا دیود 3 پایه داره)بعدش بیرون از مدار تست کردم دیدم سالمه.حالا به نظرتون این حالت عادیه یا باید دنبال اون قطعه ای که باهاش موازیه باشم؟با تشکر
abady (14-12-14)
والا سخته اینطوری بگم . تست اتوکوپلر رو سرچ کن میفهمی . ترانزیستور مشکلی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cortec-m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل سوئیچ الان به خاطر خرابی طبقه اول سویچینگ هست .
کاربر شهرسختافزار
با سلام
1.منظورتون از"طبقه اول سوئیچینگ" کجاست؟
2.من چند روش برای تست اوپتوکوپلر پیدا کردم:a.دادن شماره اپتوکوپلر در اینترنت و گرفتن دیتاشیت آن و استفاده از مدار تست مخصوص آن
b.دادن 3 ولت به ورودی و بررسی اینکه فتوترانزیستور به اشباع رفته یا نه(اگه به اشباع بره سالمه)
بنظرتون کدوم عملیه و راحتتره؟(نمیخام ازبرد بیرون بیارم)
c.نظرتون در مورد اتصال کوتاه بودن بین تقریبا همه ی پایه های دیودهای 3 پایه(باوجود اینکه این دیودها از مدار بیرون آورده شده است)چیه؟
abady (14-12-14)
|
|
اپتو کوپلر چون قیمتی نداره . معمولا عوض میکنند . طبقه اول . هیت سینک اول بغل خازنهای ورودی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cortec-m3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد ترانزیستور اینطوری نمیتونم نظر بدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks