امکان جدا کردن سخت افزاری مانیتور لپتاپ هست؟ مثلا قطع کردن سیمش... بصورت فیشی هست یا لحیم شده؟
سلام.
یه لپتاپ lenovo thinkpad e530 دارم. با توجه به اینکه ۹۹٪ استفادم فعلا تو خونه هستم و به تازگی یه مانیتور ASUS VX229h هم خریدم. mouse+keyboard+speaker و همه این چیز ها هم اوکی هست. الان دارم از خروجی VGA لپتاپ برای اتصال به مانیتور استفاده میکنم.
به این فکر افتادم حالا که سیستم دستکاپ شده، یسری تغییراتی هم در لپتاپ ایجاد کنم..
از طریق بایوس، خروجی تصویر رو گذاشتم رو VGA ولی باز هم وقتی در لپتاپ باز میشه تصویر داره. میخوام کلا مانیتور لپتاپ قطع بشه.
و مورد بعدی اینکه کلید پاور لپتاپ میخوام دم دستم باشه.. چون خود لپتاپ دیگه روی میز نیست. حالا از داخل لپتاپ سیم بکشم کلید فیزیکی بیارم بالا.. یا اینکه روش دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
|
امکان جدا کردن سخت افزاری مانیتور لپتاپ هست؟ مثلا قطع کردن سیمش... بصورت فیشی هست یا لحیم شده؟
باید کابل فلت رو جدا کنید . فقط خیلی حساس هست . کوچکترین تخلیه esd باعث خرابی مادربرد لپتاپ میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rking (07-08-15)
برای کلید پاور لپتاپ چی؟ چطوری ازش خروجی بگیرم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای GPU لپتاپ با یه فن کمکی، حدود 50C-60C هست(در حالت عادی - مرورگر وب..)، چطوره؟ یه فن دیگه اضافه کنم؟ چون قابلیت Optimus غیر فعال هست و همیشه کارت گرافیک انویدیا فعال هست برای همین لپتاپ گرم کار میکنه!
پیشنهادتون در مورد cooling چیه؟ الان یه فن 12cm یا شاید 14cm (دقیقشو نمیدونم) داره فعالیت میکنه.
برای لپتاپ از نظر اضافه کردن فن محدودیت هایی وجوددارد بهترین راه حلاستفاده از یک کول پد با یک فن بزرگ هست . ترجیحا المینومیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای سوئیچ هم بصورت سوکت فلت شکلی هست . که عموما سه پین هست باید با دوپینی که سوئیچ میشه رو پیداکنید و یک کلید میکروسویج با یک مقدار سیم استفاده کنید . این کار ریسکش بالاست .معمولا کسی این کار رو انجام نمیده
Rking (07-08-15)
دقیقا کجای فن آلومینیوم باشه؟ پره ها؟ دور و اطراف؟ به چه صورت باید باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- خب اگه درست انجام بشه مشکلی نخواهد بود. اگر بخوام این کار رو انجام بدم راهنمایی میکنید؟
|
کول پد رو گفتم جنس بدنش المینیومی باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من توصیه میکنم دست به کلید نزنید . چون اشتباه کنید . چیپ i/o لپتاپ سریع خراب میشه .
Rking (07-08-15)
این کلید نیاز هست که باشه. چیا لازم هست برای اینکار؟ اون سوکت که گفتید عکسی چیزی دارید ازش؟
باید لپتاپ رو باز کنید به مسئولیت خودتون . از کلید روشن یک کابل به سمت مادربرد لپتاپ میره . باید ببینید با کدوم از پایه های اون سیستم سوئیچ میشه .
- - - Updated - - -
باید لپتاپ رو باز کنید به مسئولیت خودتون . از کلید روشن یک کابل به سمت مادربرد لپتاپ میره . باید ببینید با کدوم از پایه های اون سیستم سوئیچ میشه .
Rking (07-08-15)
خب بعدش چی؟ میخوام اگر بشه طوری باشه که از هر دو کلید بشه استفاده کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا این کلید میکروسوئیچ باید چه مدل و به چه صورت باشه؟
سیمی که باید ازش استفاده کنم باید به چه صورت باشه؟ چه نوعی؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks