به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hostironi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛
سلام،
.
گرین بیش از هشتاد مدل محصول دارد که از نظر تعدادی ، برنامه پیش بینی فروش کیس فیوژن ، تقریبا معادل یک بر هزار و پانصد مابقی محصولاتش در سال است و اگر شما دستی بر برنامه ریزی با این حجم بالا داشتید، مطمئنا متوجه می شدید که ممکن است برای برخی مدل محصولات دربرخی زمانها، یک شرایط ویژه به وجود آید.
داستان کیس فیوژن هم همین گونه بود. به عبارتی با توجه به اینکه این کیس در ابتدای عرضه به بازار بود، ما مجبور به سفارش یک رقم خاص بودیم. چرا که هیچ نوع بازخورد و شناختی از اینکه بازار آن چگونه خواهد بود، نداشتیم. ولی این کیس با توجه به امکانات ، قیمت و ظاهر متفاوت خود، توانست در مدت زمان محدودی ، بازار خاصی برای خود ایجاد نماید که از پیش بینی ما بسیار فراتر بود. (یعنی در اوایل تیرماه 1389)
در این زمان بنده شخصا درخواست یک سفارش مجزا و خارج از برنامه برای این کیس گذاشتم که پس از انجام مراحل بازرگانی ، تقریبا یک ماه زمان نیاز است تا کمپانی GMC اقدام به تولید و اعمال تغییرات گرین برروی مدل کیس خود نماید (یعنی تولید کیس H-80 به اضافه پورت IEEE 1394 و تغییر رنگ فن سقف و چاپ جعبه و چاپ لوگوی گرین برروی پنل) و نهایتا سفارش جدید این کیس در اواسط مردادماه آماده بار گیری شد و تقریبا بیست روز زمان حمل به علاوه دو هفته زمان ترخیص گمرکی (انشاا.. بدون حرف پیش) به این مدت اضافه خواهد شد. یعنی تقریبا اواسط شهریور ماه 89 سری جدید این کیس بدون هیچگونه تغییر قیمتی به بازار خواهد آمد.
امیدوارم که این توضیحات موجب رفع سوءتفاهمات شده باشد.
با تقدیم احترام








پاسخ با نقل قول
Bookmarks