عکس ها زیاد واضح نیستن ولی ظاهراً نشتی دارن.
مشخصات خازن ها چیه؟ (ظرفیت و ولتاژ)
|
|
Administrator
عکس ها زیاد واضح نیستن ولی ظاهراً نشتی دارن.
مشخصات خازن ها چیه؟ (ظرفیت و ولتاژ)
life24 (11-07-13), mehrdad_ab (12-07-13), Moein (12-07-13), nima_hl (11-07-13)
کاربر شهرسختافزار
بله دوست من خازن ها باد کردن باید عوض بشن.
موفق باشی
nima_hl (12-07-13)
سلام
عذرخواهی بابت دیرکرد پاسخ. باید پاور رو باز میکردم دوباره.
ظرفیت خازن ها به ترتیب 10 ولت و 16 ولت می باشد.
پاور گرین 550 وات مربوط به سال 87 می باشد و بدنه پاور رنگ سفید هست با برچسب سفید و سبز.
راستی با مولتی متر مولکس رو اندازه گرفتن و خیلی نوسان داره. التبه قدیم هم این طور بود. مثلا 5.20 نیست. 5.10 -5.30.535
همین جوری پائین وبالا میشه و یک عدد ثابت نیست. همین طور شاخه 12 ولت.
البته من نمیدانم شاید من بد اندازه میگیرم که ثابت نیست من پراپ رو میزنم داخل مولکس و روی 20 ولت دی سی مولتی متر را میزام و بس.
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 12-07-13 انجام شده است
Administrator
منظور ظرفیت (Capacitance) خازن برحسب فاراد بود، نه ولتاژ.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال... اگر چه بدیهیست که خازنها نشتی دارند، ولی جهت اطمینان میتونید با یک خازنسنج چکش کنید.
یا خیلی ساده تر از این تاپیک استفاده کنید و با مولتیمتر خازن رو چک کنید.
سپاس
life24 (13-07-13), mehrdad_ab (13-07-13), nima_hl (13-07-13), ravegoat (13-07-13), SOHR@B (13-07-13)
سلام
بله من امروز برای بررسی پیش یک تعمیرکار میبرم.و نتیجه را اعلام خواهم کرد.
راستی این نوسان زیاد تو مولتی متر برای چی بود؟ روی یک عدد ثابت نمی ایسته؟ چطور باید بفهمیم این خروجی درست هست یا نه؟
من بعید میدانم این قدر نوسان داشته باشه و گرنه باید قطعات سیستم ترکیده باشه. اخه 5.15 میشد 5.25 همون لحظه 5.30 میرفت بالا میاد پائین.
من درست اندازع گیری نمیکنم؟ پاور نو گرین هم بخریم همین طوری نوسان میکنه؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور را پیش تعمیر کار بردید ازش بخواهید خروجیها را چک کنه
ممکنه مولتی متر شما مشکل داشته باشد
life24 (13-07-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور بردم نمایندگی گرین. به ما گفتند اصلا این پاور گرین نیست1!!! و قبول نکردند. حالا بردم جای دیگر و اون گفت فردا بیا ببر پاور رو.
منتها فردا عکس از پاور میگیرم میزارم سایت ببینم جریان این پاور چیه
طرف میگفت اصلا پاور گرین این قدر سبک نیست!!
مولتی متر نو خریدم. شاید نیم ساعت کلا روشن نبوده تا الان.
راهی نداره بفهمم مولتی متر سالمه؟ شما میفرمائید باید خروجی یک عدد ثابت وایسه؟ و تکون نخوره؟
این پاور مشکوک هست.اخه پارسال بود که دیدم گرافیک خراب شده و 1 خازن سالم توش نبود همه خازن ها با هم ترکیده بودند و گرافیک تعویض کردیم.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اشتباه نکنم یکی از خازن های 470 میکرو فاراد بود
کاربر شهرسختافزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks