rahim68 (24-12-15)
با سلام
سیستم بنده قدیمی است و بعد از اینکه پاور سیستم خراب شد آن را تعویض کردم
متاسفانه تعمیرکار پاوری برای بنده نصب کرد که نه برچسبی داره و نه نام و نشانی . در کل پاور اصلا خوب نیست.
بعد از چندین ماه کار کردن سیستم بنده دیگه بعضی موقع روشن نمیشد و چند بار باید خاموش روشن میکردیم
بعضی موقع بالا میومد اما این بالا آمدن 10 دقیقه طول میکشید
بنده 2 تا هارد روی سیستم نصب دارم بعضی موقع سیستم بالا میاد هارد ویندوز را فقط میخونه و هاردی که اطلاعات درون آن هست را بالا نمیاره
به نظر شما مشکل از کجاست؟
هارد سیستم بدرد نمیخوره و توانایی آن پایین است که همچین مشکلاتی پیش میاید یا اینکه مشکل از جای دیگری است؟
با تشکر
rahim68 (24-12-15)
|
پاور مشکل دار و غیر استاندارد اولین قطعه ای رو که درگیر میکنه و خراب هارد سیستم هست . معمولا پاورهای غیر استاندارد ولتاژ 3.3 مربوط به هاردهای ساتا رو سوکت برق ساتا ندارند و هارد رو مشکل دار میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed_eminem (24-12-15), rahim68 (24-12-15)
تشکر فراوان
خوب بنده برای سیستم باید یه پاور بگیرم تا قطعات را خراب نکند
از آنجایی که سیستم بنده قدیمی است و میخواهم یه سیستم جدید بعد از 6 ماه بگیرم فعلا میخواهم یه پاور معمولی که به قول معروف کار راه انداز باشد را بگیرم که هزینه اضافه نکنم.
مشخصات سیستم بنده :
cpu: Itel Pentium E2180motherboard: Gigabyte 945PL-S3Pmemory: 2GB DDR2graphic[RIGHT] : NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS
اسکرین شات های CPU-Zhttp://www.axgig.com/images/89394821215272097439.jpg
http://www.axgig.com/images/07305173574427715240.jpg
چه پاوری برای سیستم بنده مناسب است و شما پیشنهاد میکنید؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 24-12-15 انجام شده است علت: لینک سایت های فروش
cooler master elite 460wبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با گارانتی آواژنگ
یا گرین 450w-uk
hamed_eminem (24-12-15)
پاور cooler master elite 460w را تو بازار نتوستم پیدا کنم
پاور گرین 450w-uk همین پاوره ؟
یه چند تا دیگه پاور تو اینترنت سرچ کردم که خواهش میکنم یه نگاهی بهشون بندازین و ببینین کدوم بهتره .
اما اگر همون گرین را بهترین انتخاب میدونید بنده همون را خریداری کنم.
پاور سیلوراستون 500 وات ST50F-ES
RS-450-ACAB-M3 - Cooler Master Thunder 450W PSU
Corsair VS450 Power Supply
Cooler Master Elite V2 550W PSU
سپاس فراوان بابت وقتی که برای سوالات بنده گذاشتید.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 26-12-15 انجام شده است علت: لینک سایت فروش
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks