برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برق تغذیه 4 یا 8 پین پردازنده
خوب
حالا گرافیک را خارج کنید و تست کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برق تغذیه 4 یا 8 پین پردازنده
خوب
حالا گرافیک را خارج کنید و تست کنید
Davood2549 (13-05-21)
|
|
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک رو هم جدا کردم. باز هم سیستم روشن نمیشه.
چراغ فن برای یه لحظه روشن میشه و بعد هیچی.
بدون چهار پین برق پردازنده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد را از کیس خارج کنید .
باتری سی ماوس را خارج کنید و 5 دقیقه صبر کنید .
باتری را جا بزنید
اگر پاور دیگری دارید با اون امتحان کنید .
بدون پردازنده و رم و گرافیک ببنید مادربرد روشن میمونه یا نه
Davood2549 (13-05-21)
الان تازه 8 پین پردازنده (JPWR2) رو جدا کردم و کیس روشن میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا یادم رفت بگم: سه تا هارد و یک دی وی دی درایور هم به کیس وصله.
خب الان چکار کنم؟
خوب اگر بدون اون روشن میشه . تو قسمت مدار رگلاتور ولتاز پردازنده اتصالی دارید و مادربرد باید تعمیر بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Davood2549 (13-05-21)
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد رو باز کنیم ببریم خوبه؟ دیگه کیس به این بزرگی نبریم.
|
|
فقط مادربرد رو با پردازنده اگر تعمیرکار پردازنده نداشته باشه بهش تحویل بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Davood2549 (14-05-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks