فن cpu رو باز کنید خمیر جدید بزنید و دوباره ببندید .
با سلام خدمت اساتید محترم دوستان بنده یه سیستم دارم با مشخصات زیر که از دم غروب نمیدونم چش شده روشنش که میکنم بعد لود شدن ویندوز یهو خاموش میشه! بعد دیگه دکمه خاموش و روشن کیس از کار میفته تا زمانی که دکمه پاور پشت کیس و یه بار بزنم بعد بعد دوباره کیس با دکمه روشن میشه و ماجرا تکرار میشه!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
mb:asus p5kpl 1600
ram:apacer dual 2*2gb
power:gp330a-he green 330watt
vga:9600 1 gb
cpu:dual core intel 5200
|
Outlandersr (09-02-16)
ممنون از راهنماییتون،قبلیو پاک کنم اگه چیزی ازش مونده بود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Outlandersr در تاریخ 09-02-16 انجام شده است
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 09-02-16 انجام شده است
Outlandersr (09-02-16)
با دستمال پاکش کنید . خمیر جدید بزنید . فن گرافیک هم چک کنید ببینید درست کار میکنه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Outlandersr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Outlandersr (09-02-16)
خیلی ممنون بابت لینک الکل سفید زدم ایشالله که مشکلی نداشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید![]()
|
ممنون از راهنماییتون،فن گرافیک مشکلی نداشت الان که خمیر و عوض کردم دفه اول دوباره خاموش کرد ولی دوباره که روشنش کردم فعلا روشنه اگه باز خاموش بشه مشکل از چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم خاموش شد متاسفانه!
Sent from my HUAWEI G750-T00 using Tapatalk
فن زیر رو تهیه کنند . احتمالا یکی از پایه های فنتون چفت نمیشه . این فن زیر پیچی هست به خاطر همین به خوبی روی برد محکم میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Outlandersr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرانوآوران | فن سی پی یو CK-11508 دیپ کول
Outlandersr (09-02-16)
فن خودمم پیچیه خیلی محکمه،مشکل از پاور نیست؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks