این پاورهای متفرقه در بهترین حالت زیر 200 وات هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ghasem13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پاورهای متفرقه در بهترین حالت زیر 200 وات هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ghasem13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (14-04-17), ghasem13 (14-04-17), mohsen1367 (14-04-17)
|
اره شنیده بودم اینو ولی گفتم حالا که ابزارش هست خودمم یه امتحانی بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روش کار همینه ؟سوالم اینه که اگه امپر تمام سیم های زرد و قرمز و نارنجی پورت 24 پین رو اندازه بگیرم و هر کدوم رو در ولتاژ خودش ضرب کنم و در نهایت همه رو با هم جمع بزنم مقدار وات واقعی پاور در میاد ؟ یا اشتباه فکر میکنم ؟
که برای گرفتن آمپر سیم های پاور سلکتور رو روی امپر قرار بدم و پراب منفی رو به سیم مشکی و و مثبت رو به ترتبیب به سیم های زرد و قرمز و نارنجی وصل کنم ؟ خطری برام نداره که یه موقع مولتی متر بترکه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم عزیز . هر کاری که صلاحه انجام بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ghasem13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ghasem13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه پراب ها رو در حالت امپر به این صورت که گفتید متصل کنید مثل این هست که سیم مشکی رو مستقیم به زرد متصل کردید (اتصال کوتاه میشه)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks