طبق تایید فرمایش سید عزیز حتماً بعد از اسکن بصورت دستی هم سرچ کنید ویروسی باقی نمانده باشد
کاربر شهرسختافزار
طبق تایید فرمایش سید عزیز حتماً بعد از اسکن بصورت دستی هم سرچ کنید ویروسی باقی نمانده باشد
Davood2549 (07-03-12), Rezasam1 (07-03-12)
|
|
سلام
شما چه آنتی ویروسی رو برای اینکار توصیه میکنید؟ من الان از Eset Smart Security 5 که کرک شده هست استفاده میکنم. بعد میگم چجوری آنتی ویروس آپدیت شده که قابل نصب هم باشه گیر بیارم!؟ نمیدونم، منظورتون اینه که از روش آپدیت آفلاین استفاده کنم؟ خب چجوریه؟
بعد یه مساله دیگه اینه که موقعی که مثلا یه پنجره یا برنامه(موقتا) قفل میکنه درصد استفاده از سی پی یو و رم خیلی پایینه، یعنی اصلا ربطی به سی پی یو و رم نداره و این یه کم برام عجیبه.
ممنون از کمکتون
سلام
یه ویندوز تازه نصب کردم و آنتی ویروس Eset Smart Security رو که قبلا ریخته بودم توی فلش نصب کردم ولی چون آپدیت نبود به اینترنت وصل شدم و آپدیتش کردم. (قبلش دی وی دی درایور مادربرد رو نصب کردم چون بدون اینکار نمیشد به اینترنت وصل بشم)
طبق فرمایش شما هیچ کدوم از درایوهای هارد رو هم باز نکردم. بعد کامپیوتر رو کامل اسکن کردم، که حدود 3 ساعت و نیم طول کشید. حدود 20 تایی فایل رو ویروسی تشخیص داد که تقریبا بیشترشون یا فایل کرک و پچ بودن یا پروکسی و فیلترشکن. هنوز نمیدونم مشکل حل شده یا نه ولی امیدوارم حل شده باشه. (تا یکی دو روز آینده اطلاع میدم)
سلام
مشکل سیستمم حل نشد. کسی نیست راهنمایی کنه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks