حالا که اینجا این تاپیک باز شده من تشکر کنمک برای اینکه ایشون فوق العاده اهمیت میدن به حرف بچه های تیم PCNETWORK و خوب سوالی کهمن قبلا در مورد پاور کرده بودم و بهادر جان کمو پیش جواب منو داده بود ایشون کاملش کرد سوال و جواب این بود
سوال:
یه سوال داشتم من یه پاور 1230 وات از شرکت خریداری کردم مشکلی که باش دارم اینه که متاسفانه صدای نزدیک به بیامد 20 هرتز می ده می خواستم بدونم طبیعی هست یا نه؟
جواب:
به نام خدا
دوست خوب من؛
سلام،
متاسفانه بنده با این قسمت فروم آشنا نیستم و نمی دانم چگونه باید جواب شما را بدهم ولی اگر این مطلب را مشاهده فرمودید، می بایست عرض کنم که این صدا مربوط به لرزش هسته سلف های ورودی می باشد که با توجه به تغییرات فرکانس ورودی ، شاهد کاهش یا افزایش آن خواهید بود. البته به راحتی می توان با عایق کاری این سلف ها، صدا را از بین برد، (مثل خیلی از پاورها در این رنج توانی) ولی این موضوع موجب عدم تخلیه حرارتی این سلف ها شده و ریسک اسیب پذیری پاور را بالا خواهد برد. هرچند این صدا بسیار ضعیف است ولی اگر مایل بودید می توانیم با روکش نمودن این سلف ها، صدا را به طور کامل برایتان از بین ببریم هر چند که ریسک این کار را برای شما صلاح نمی دانم.
با تقدیم احترام
و خوب با تشکر فراوان از ایشان ممکن بود من به خاطر همین صدا پاور رو عوض می کردم دوستان مطمعن باشید پاوری که دست من سالم بمونه فوق العادست چون شما خودتون می دونید که هنگام چوش کاری با افت فشار شدی مواجه هستیم و بعد با ذخیره امپر و جا به جایی امپر شدید موجب سوختن قطعات می شه یا هنگام قطع و وصل برق برق ورودی رو 331 تا 290 ولت قابل تغییره به خاطر اینکه اگه 220 ولت رو وارد کنند تا به خونه شما برسه می شه 110 تا 150 ولت به خاطر همین مجبورند که کار بالا رو بکنند و خوب یک سری ریکو...(اسمه درستشو بلد نیستم :دی) رو گذاشتن سر انشعابات برق که وظیفه کنترل داره اما وقتی این دستگاه باید 3 ماه یه بار بازدید بشه و زغال هاش عوض بشه اما این کارو نمی کنن این دستگاه این کارو انجام نمی ده و باعث bomb مانیتور های حالا به یخچال یا هر وسیله الکترونیکی می تونه اسیب برسونه :دی اما خوب گرین کمتر این اتفاق براش میوفته اما متسفانه توی شهر ما نمایندگی خوبی نداره اگه بخوای ازشون چیز بگیری انگار دارن با نوکراشون حرف می زنن ما تو نمایشگاه هم به ایشون گفتیم اما خوب فایده ای نداشت
Bookmarks