سلام
ببخشید کارت گرافیک asus gtx 650 ti تو کیسgreen x5 جا میگیره؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
ببخشید کارت گرافیک asus gtx 650 ti تو کیسgreen x5 جا میگیره؟
کاربر شهرسختافزار
اره برادر به راحتي توش جا ميشه..
از اين بزركترش هم مشكلي براش ايجاد نمي كنه..
lيه نكاه به مشخصاتش بنداز..
http://www.green-case.com/products/c...e.php?model=x5
fatemeh joon (10-06-13), nima_hl (10-06-13)
کاربر شهرسختافزار
بهتره به اسمم نگاه کنی,من دخترم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M29O1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
انقدر اينجا داداش زيادداريم شديم يه كاميون داداش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حي واي من....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان ديدم...
اخه كم بيدا ميشه دختر هايي كه به سخت افزار و سيستم و اينجور قطعات علاقه داشته باشن.
steve98 (25-06-13)
کاربر شهرسختافزار
کم که هیچ باعث تعجب هست اونم همچین کیسی و همچین گرافیکی دست یک خانم باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M29O1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
steve98 (25-06-13)
با عرض معذرت از اسپم اشک شوق اومد وقتی این تاپیکو دیدم GREEN X5!/GTX650 من تا الان فکر میکردم دختر خانمها در حال تمام کردن انگری بیردزن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیولا وارد میشود!!!!!!!!!!!!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks