A.Bazrpach (02-02-17), AMD>INTEL (14-01-10), kakihot (14-01-10), ripek (15-01-10)
دوست عزیز خود من که نه ولی این موضوع بارها تست شده مثلا همین پاور Huntkeyبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.hardwaresecrets.com/article/527/7
یا چند پاور دیگر
http://www.hardwaresecrets.com/article/534/5
http://www.jonnyguru.com/modules.php...Story&reid=154
http://www.jonnyguru.com/modules.php...tory2&reid=144
http://www.jonnyguru.com/modules.php...tory2&reid=123
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 14-01-10 انجام شده است
A.Bazrpach (02-02-17), AMD>INTEL (14-01-10), kakihot (14-01-10), ripek (15-01-10)
A.Bazrpach (02-02-17), MicroSystem (14-01-10), ripek (15-01-10)
گفتی و کبابم کردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این ماه فقط 14 مورد رو بردم گارانتی (از همون سرویس مادام العمر)
5 مورد پاور فقط توش بوده
همین امروز هم یه دونه اومد خوبیش این بود که از این ارزون قیمتا بوده و 3 سال پیش روی یه مین چیپ 939 انداخته بودم چون ارزون بود انداختمش بیرون یه دونه از این 10 تومنیا انداختم رفت
یه سئوال....از دوستان
هفته پیش یه سیستم یه بنده خدا آورد پیش من پاورش مرخص شده بود
مشخصات سیستم سی پی یو 2.4 رم 512 گرافیک 128 هارد 80 و رایتر و سی دی رام
خوب چه پاوری باید رو این بندازم ؟؟؟
یا GP330A یا GP280s ولی فکر کنم Silverstone Zm-1200 هم انتخاب بدی نباشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه من جای شما بودم یک سیستم جدید به طرف میفروختم حتما 2.4 شم از نوع سلرون بوده
A.Bazrpach (02-02-17), ripek (15-01-10)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانگونه که گفته بودم دیروز و امروز بالای ۲۰ مدل پاور رو تست خفن کردم ، شاهد زنده و گنده هم دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون آمارهائی که گرفتیم خیلی زیاده و منم سواد آنالیز کاملش رو ندارم چکیده برداشتم رو میگم
اول بگم که یک پارامتر که تا دیروز از چشمم مخفی بود ریپل خروجی هر ولتاژ بود که تا موقعی که خروجی رو به اسیلوسکوپ نداده بودیم قابل تشخیص نبود
این ریپل همون نوسان خودمون هستش که ولتمر نمیتونه بهمون نشون بده و من فکر میکردم یه مقدار جزئیه، ولی اینطور نبود
خوب این ریپل یه مقدار استاندارد 200 میلی ولتی داره ( 0.2 ولت )
حالا وقتی بار زیاد از یه پاور ارزون میکشیم این ریپل تا 600-700 میلی ولت ( 0.6 تا 0.7 ولت ) میرسه ولی ما باز چیزی رو ولتمتر نمیبینیم و فکر میکنیم مثلا 11.6 ولت برق داریم ( این اشتباهی بود که خودم تا دیروز داشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
حالا ببینیم در عمل چه اتفاقی میافته
ما یه سیستم با پاور ارزون ( 10-12 تومنی ) میبندیم که زیر 200 وات مصرف داره : در این حالت بسته به کیفیت قطعات مادربرد ، گرافیک و ...... سیستم بین ۲ تا ۵ سال به راحتی کار میکنه که اگر پاور گرونتر میخریدیم این عمر به 10 یا حتی بیشتر میرسید ( این تخمینهای زمانی رو یکی از دوستانم که استاد دانشگاه هستند و در این خصوص تحقیقات داشتن بهم دادند )
حالا اگر مصرف سیستم بالاتر باشه این ریپل هم بیشتر میشه و این عمر برای سیستم با پاور 12 تومنی بین ۶ ماه تا ۳ سال میشه ( به فرض اینکه ولتاژ زیر 11.6 نیاد ) در این وضعیت هم یک پاور خوب ( ترمال تک ، گرین ، سی سونیک و ..... ) میتونند سیستم رو ۳ تا ۱۰ سال براحتی تحمل کنند
تا اینجای بحث مربوط به سیستمهای سطح پائین با گرافیکهای معمولی ( بدون سوکت ) بود
البته این تست مفصل بود و شامل پاورهای نیمه حرفهای ( تا 660 وات ) هم میشه که اگر دوستان تمایل داشتند بفرمایند تا ادامه بدم یا توضیحات بیشتری ارائه کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 14-01-10 انجام شده است
A.Bazrpach (02-02-17), AMD>INTEL (14-01-10), arash79 (14-01-10), bill geits (14-01-10), HoSsEiN.iR (14-01-10), kakihot (14-01-10), ripek (15-01-10)
SCP:Short circuit protection
OPP:Overpower (overload) protection
OCP:Overcurrent protection
OTP:Overtemperature protection
OVP:Overvoltage protection
UVP:Undervoltage protection
لیست بالا پروتکشن هائی هست که یک پاور باید داشته باشه .
الان دیگه بحث این استانداردها نیست اینها اصول اولیه برای ورود یک قطعه به بازار هر کشوری هست . الان بحث راندمان هست و استاندارد 80plus هست .
چندین سال دوستان زحمت کشیدند از پرشین تولز تا اینجا و ... که به کاربران بگند که برای چی باید یک پاور استاندارد استفاده کنند . الان حتی بازاری ها هم به این نتیجه رسیدند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این صفحه رو ببینید
http://www.coolermaster.com/tutorial.php
شما هم اگر میدید چقدر پاور tvm دیدم که در اثر همین تفکرات باعث آتش سوزی pc شدند
این نمائی از یک پاور900w کولر مستر هست . قابل قیاس با یک پاور 10 تومنی نیست .
A.Bazrpach (02-02-17), arash79 (14-01-10), bill geits (14-01-10), HoSsEiN.iR (14-01-10), MicroSystem (14-01-10), ripek (15-01-10)
SCP:Short circuit protection
OPP:Overpower (overload) protection
OCP:Overcurrent protection
OTP:Overtemperature protection
OVP:Overvoltage protection
UVP:Undervoltage protection
لیست بالا پروتکشن هائی هست که یک پاور باید داشته باشه .
الان دیگه بحث این استانداردها نیست اینها اصول اولیه برای ورود یک قطعه به بازار هر کشوری هست . الان بحث راندمان هست و استاندارد 80plus هست .
چندین سال دوستان زحمت کشیدند از پرشین تولز تا اینجا و ... که به کاربران بگند که برای چی باید یک پاور استاندارد استفاده کنند . الان حتی بازاری ها هم به این نتیجه رسیدند .
این صفحه رو ببینید
http://www.coolermaster.com/tutorial.php
شما هم اگر میدید چقدر پاور tvm دیدم که در اثر همین تفکرات باعث آتش سوزی pc شدند
این نمائی از یک پاور900w کولر مستر هست . قابل قیاس با یک پاور 10 تومنی نیست .
A.Bazrpach (02-02-17), ripek (15-01-10)
سیستم جدید>>>.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به طرف میگم پاورت سوخته یه پاور خیلی ارزون میشه 10 تومن میدونی چی میگه
میگه نمیشه تعمیرش کنی ارزونتر در بیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A.Bazrpach (02-02-17), kakihot (14-01-10), MicroSystem (14-01-10), ripek (15-01-10)
آخ که چه بحثی راه انداختم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اوکی . پایه پاور خوب خریدن هستم . در بدترین شرایط ارزون ترین مدل گرین .
A.Bazrpach (02-02-17), bill geits (15-01-10), MicroSystem (14-01-10), ripek (15-01-10)
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks