برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اگه نظریه ی دوستان رو پذیرفتید پس این جواب ها برای چیه ؟
جواب اینجاست شما یه کم شک دارید
میشه مدل سیستم یکیشونو بگید تا بهتر بررسی کنیم ؟
در ضمن سیستم های خیلی خیلی معمولی مصرف برق خیلی خیلی زیادی ندارند که افت ولتاژشون مهم باشه
من دقیقا خودم بین خدمات کامپیوتری های هستم که 95% سود براشون مهمه و 5% کیفیت !!!!!!
و تو مغازه چند تاشونم شاید باورتون نشه تا حالا پاور گیرین ندیدم ببندند رو سیستم
و دقیقا میدونم که رو چه سیستمایی چه پاورایی میزارند خوب بگذریم
وکاملا شاهد این بودم همان سیستم ها که با پاور نامناسب اسمبل شدن بادها و بارها به مشکلات گوناگون و غیر منطقی برخورد کردند
پس بهتره از این اتفاقات پیشگیری کنیم
وقتی یه پاور ضعیفتر بیاد رو سیستم مشکلات زیادی فراهم میشه مثلا
ممکنه یه قطعه ی سیستم در طولانی مدت خراب بشه
سیستم هنگ میکنه
مشکلات عجیب براش پیش میاد و یا پاور میسوزه
خوب نکته اینجاست اینا همه احتمالاته و ممکنه خیلی کم با این مشکلات روبه رو بشیم
یا مثلا پاور میسوزه
اینا همش فرضیه هست و ممکنه خیلی زیاد شاهد این اتفاقات نباشیم
اما مشکل اصلی که پیش میاد اینه :
قطعه بر اثر داغ شدن زیاد
بسیار زیاد نسبت به قبل ضعیف تر میشه این این مشکل واقعا آشکاره (من خودم شخصا تست زدم )
و این عمل بیشتر رو کارت گرافیک و رم تاثیر میزاره اگه دیگه خیلی پاور وعضش خراب باشه ممکنه هاردو داغون کنه یا خیلی احتمالات دیگه
همونطور که میدونید برق خیلی چیز پیچیده ایه شما وقتی میگید پاور معمولی رو فلان سیستم راحت داره کار میکنه اون بستگی به سیستم ,منطقه , آب هوا و خیلی عوامل دیگه داره . پس دقیق نمیشه گفت که چرا فلان پاور روی فلان سیستم داره راخت کار میکنه
شما که فن اضافی برای سیستمتون میخرید اگه از برند های معروف باشه میزان طول عمر مفیدشو نوشته
اما ممکنه شما فن رو روی سیستم شما بیشتر از عمر مفیدش کار کنه و هیچ مشکلی هم نداشته باشه
پس معلوم میشه کاملا این فرضیه ها دقیق نیستند و روی تحقیقات علمی خاص و اعداد به دست آمده اند
پس محاسبات کافی نیست و اون عواملی که بالا مثال زدم مشخص کننده هستند
پس بهتره ما راه پیشگیری رو با انتخاب پاور مناسب انتخاب کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks