دقیقا زدی وسط خال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این همون مطلبیه که شدیدا پیگیر هستم تا به نتیجه برسونم
این تاپیکیه که قبلا در این رابطه زدم
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=28254
این هم جواب آقای مهندی عمرانی گرامی تو همون تاپیک
نتیجهای که از اون تاپیک گرفتم این بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور اگر خروجی لازم برای سیستم رو نتونه تامین کنه همونطور که فرمودید افت ولتاژ پیدا میکنه و مهمترین ولتاژی که بیشتر از همه زیر فشار هستش ( در سیستمهای معمول که گرافیک کارت با سوکت ۱۲ ولت داره ) همون 12 ولت هستش که فرمودید
تا اینجای کار نتیجه این بود که شاخه 12 ولت مجاز هستش تا 11.4 ولت افت داشته باشه ولی به شخصه ترجیح میدم که این افت بیشتر از 0.3 نباشه ( 11.7 )
اگر این تست رو روی چند پاور انجام بدین دقیقا متوجه میشین وضعیت پاور چگونه هستش
برای مثال سیستم با 4890 رو با 350 ارم تست کردم که زمان idle ولتاژ تا 11.4 افت کرد و با اجرای اولین تست ولتاژ زیر 11 اومد که سریع سیستم رو خاموش کردم
پاور ویرا ( همون 11-12 تومنی که گفتین ) زمان روشن کردن سیستم ولتاژ زیر ۱۱ بود که دیگه تستی روش نگرفتم
اینکه یه سیستم "های اند" رو بشه با یک پاور ارزون بست به نظرم امکان پذیر نیست ولی بعضی از دوستان متاسفانه بیش از اندازه در این مسئله محکم کاری میکنند
البته نظر این دوستان هم منطقی و درست هستش که میخوان خیال خودشون رو راحت کنند منم اگر یک پاور مثلا ۴۰ تومنی سیستم رو بکشه و یک پاور قوی تر 50 تومن باشه قطعا به خاطر 10 تومن پاور ضعیفتر رو انتخاب نمیکنم
ولی دوستان به جای اون پاور 50 تومنی یک پاور 100 تومنی پیشنهاد میدن که بنظرم از نظر کارکرد و طول عمر با پاور 50 تومنی هیچ تفاوتی نداره

Bookmarks