سلام دوست عزیزم خوبی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پاور های گرین من خودم اطلاعاتی دارم اما اگه بشه صحبت میکنم با خود آقای عمرانی ( نماینده گرین ) بیایند براتون توضیح بدند ...
ببین عزیزم بهترین مدل پاور های گرین GP1030B EPS هست که 1030 وات واقعی هست ، PFC آن به صورت اتوماتیک فعال میشه ، دارای یک فن 8*8 سانتی متر اتوماتیک هست ، این پاور SLI و دوال کر ها را به صورت کامل پشتیبانی میکنه ، 24 پین هست و توانایی پشتیبانی از 4 اسلات PCI-E 8 ، SATA 6 و 6 پورت IDE و 2 FDD دارد .
آین پاور از نظر کیفیت و قدرت دومین پاور دنیا با استفاده از 12 ولت هست که دارای این 1030 وات و EPS می باشد .
قیمت این پاور نسبت به پاور های خارجی بسیار پایین تر و به صرفه تر هست .
لازم به ذکر است این پاور توانایی پشتیبانی از Quad Core و Quad GPU را دارد .
این پاور ضمن جایزه های خارجی از نظر تامز هارورد هام جزو بهترین ها محسوب میشه ...
این هم عکسش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن قیمت این پاور 192 تومن می باشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پست های بعدی به کمک دوستان دیگه در مورد پاور های دیگه ی این شرکت بحث خواهیم کرد ...
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks