علیرضا جان سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما فرمدید که: کولر مستر همان AcBel است ( چون تولید شده AcBel هست )
اگر قرار بر اینست که مثلا در زمینه مادربورد به گفته شما باید گفت محصولات برندهای مثل اینتل،گیگابایت ،ازراک و.. هم که خودشون تولید برد ندارن همون محصولات تولید کننده های اصلی مثل اسوس و فاکسکان وDFI هستن دیگه چون اینا براشون تولید می کنند
و این نحوه مقایسه بر اساس جدول و اعداد و ارقام مثل این میمونه که ما بیاییم Spec دوتا مادربوردا با هم مقایسه کنیم بعد قضاوت کنیم کدوم بهتر .
من نمیدونم شما چه مشکلی با کولر مستر دارید که فقط از بدیاش میگید و اگرم واقعا اینقدر به فکر مصرف کننده هستین که دارین شفاف سازی میکنین چرا به پاور 470 شرکت Thermaltake مدل W0089 هیچ اشاره ای ندارید و یا مثلا اونقدر اهمیت می دید که برای اینکه جواب دوتا از کاربرا رو بدید میرید وهر دو تا پاور کولر مستر و Acbel را تهیه می کنید و عکس میگیرید ( که اینم خودش جای سوال داره) و به پاور 430 گرین که بوردش در اصل 400W هست هم باز هیچ اشارهای ندارید. واقعا برای من هم سواله که شما واقعا تجهیزات تست پاورو در اختیار دارید که تست کردیدو دیدید.
خداراشکر توانای های زیادی هم دارید گویا پیش گویی هم می کنید :
در آخر باید بگویم هر نتیجه ای که از ACBEL بدست بیاد در واقع همان نتیحه ای هست که کولر مستر کسب میکرد و چه بهتر که خود تولید کننده پاور توی بررسی باشه چون با این کار بهتر میشه بقیه پاورها رو بررسی کرد همون طور که قبلا گفتم بهتره یکی از این دو در تست نباشن و شما شاکی شدین
اگر خاطرتان باشد در بررسی قبل باز دو پاور کولر مستر و Acbel هر دو از یک برد بهره میبردند و به گفته نویسنده مقاله هر دو پاور هیچ تفاوتی ندارند که دقیقا هم همینگونه بود اما نتایجی که در پایان بدست آمد بسیار متفاوت بود
اگر قرار بر اینکه یا تستای قبلی را اشتباه گرفته اند و یا هر چیز دیگه ای درش رخ داده یا خدای نکرده قرار این بررسی جدید گرفته نشده اشتباه بشه
پس قبول داشته باشید یکی بودن بردها دلیل بر یکی شدن نتایج نمی شود .
Bookmarks