دوست من سلام ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi_15410 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موردی که علیرضا اشاره کرد کاملا درسته و اتفاقا به همین سادگی تنها با اضافه کردن یک قطعه میشه پاور را Passive PFC کرد. شما به صحبت علیرضا دقت نفرمودید و تنها اشاره کردید که " واقعا طراحی مدارات الکترونیک اینقدرساده است که به راحتی با گزاشتن یک ترانس درمداراولیه میشود پاوررا PFCدارکرد " دقیقا Passive PFC بهمین سادگی است. شاید برداشت شما Active بوده که آن بحث دیگری دارد.
در مورد خوب بودن پاور های ردمکس بنده نظری ندارم و قطعا به صحبت فروشنده های محترم هم نمی توان استناد کرد که چون گفته اند : " وبه گفته اگثرفروشنده ها حتی ازگرین هم بهتر هستند مانند400REDMAXنیزدعوت به عمل می آمد... " پس حتما پاور خوبی است. تنها نظر فنی است که می تواند مستند واقع شده و مورد استفاده قرار گیرد.
دوست عزیز ..
شما اگر تنها یک کاربر باشید و یا حتی از مسوولین مرتبط با برند RedMax باشید بنده از طرف وب سایت شهر سخت افزار این قول را به شما می دهم که بعد از این تست گروهی و با همکاری و مساعدت شرکت محترم اینده سیما و شخص آقای عمرانی یک عدد پاور Redmax را بررسی کرده و نتایج آن را منتشر می کنیم.
ممنون و موفق باشید ..






پاسخ با نقل قول
Bookmarks