با سلام
دوست عزیز ( میبخشید نامتون رو نمیدونم )
من به دلیل اینکه در اوقات امتحانات هستم متاسفانه نمیتونم فعلا زیاد فعالیت کنم
اصراری بر این نیست که بگویم یک برند عالیه ، اصرار بر این است که فردی که میخواد پاور خریداری کنه هزینه بالا برای پاور نپردازد و با کمترین هزینه بهترین خرید رو بکنه به عنوان مثال پاور 885 گرین از پاور کولر مستر 900 وات کارایی بهتری داره ( که مطمئنا بررسی را که صورت گرفته و در شهر سخت افزار نیز هست را خوانده اید ) ولی پاور کولر مستر تنها از نظر قیمت بر پاور گرین سرتر است ( پاور گرین 885 وات 150 هزار تومان و کولر مستر 900 وات 270 هزار تومان ) در واقع شما تقریبا دو برابر هزینه میکنید اما کارایی و قدرت آن از پاور 150 هزار تومانی گرین کمتر است و اینجاست که اصرار میشود که از پاور گرین استفاده شود و بگیم عالیه .
شما به امتیاز Preis-/Leistung یا همون هزینه به کارایی که توجه کنید میبینید که پاور Seven Team امتیاز 87% آورده و پاور Corsair امتیاز 100% و در امتیاز کلی
Seven Team----> 93.9%
و
Corsair----> 94.4%
حالا اگر هر دو پاور رو در داخل ایران اگر بررسی کنیم تمامی امتیاز ها همانها خواهد بود ولی امتیاز هزینه به کارایی یا (Preis-/Leistung ) کاملا برعکسه میشه و هزینه به کارایی سون تیم بهتره خواهد شد و در نتیجه در امتیاز کلی سون تیم بالاتر خواهد بود به این دلیل است که گفته میشود فقط به خاطر قیمت توانسه بهتر باشد .
به هر حال هدف این تاپیک در واقع قرار دادن بررسی هایی بود که از پاور های گرین ( سون تیم ) در سایتها شده بود .
موفق باشید

Bookmarks