مهندس اسمبلی کیسو ببین و حال کن و بگو وحید غر می زنه! تو اسمبلی هم خوش سلیقه ام و هم خیلی خیلی زیاد منتظر کیس آلومینیومی بودم....رو این حساب ببین چی در اومده..تو این 24 ساعت که کلی تغییرات دادم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو عکس بالا اگه دقت کنی می بینی که سیم برق هارد رو از داخل کیس هارد آوردم و اصلان معلوم نیست! روکش سیم های sata را هم کندم..
اون فن 12 عقب کیس را هم برداشتم و از استیل روش استفاده کردم(البته پیچی نبود که بسته بشه به کیس و از چسب شیشه ای استفاده کردم).
مهندس اگه دقت کنی می بینی که سیم های IEEE 1394 و صوت جلوی کیس را نبستم و این دو سیم را گذاشتم پشت هارد کیس که معلوم نیست،اسپیکر کیس رو هم بردم جای دیگه که اون هم معلوم نیست.
سیم های لامپ آبی جلوی کیس هم از پشت بردم ...خلاصه کیس به طور کامل de-compile شده :دی
====
در مورد فن کنترلر هم عرض شود که فقط یک فن 12 جلو به برد فن کنترلر وصل هستش و البته روی برد فن کنترلر جای دو تا فن هستش،پس الان نه فن 12 عقب کیس که البته برداشتم،اسمارت هست و نه فن 25 و فن 25 هم دو سیم هستش....احتمالا مدلی که الان دست شماست،با مال من فرق داره..چون همش احساس می کنم ی سری از سیم ها یا امکانات کیس گم شده و نیست.

Bookmarks