AMD>INTEL (12-01-10), arash79 (12-01-10), MicroSystem (12-01-10), mohammad1985 (13-01-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ازت تشکر میکنم میکنم که تو این بحث شرکت میکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین هپلی جان توی کشورهای خارجی رسم بر اینه که اگر کوچکترین مشکلی برای کسی به وجود بیاد گناهکار باید پیدا و محاکمه بشه
مثلا اگر من برم یک کارت ati بخرم و بیارم رو سیستم نصب کنم و بسوزه و ثابت کنم ati مقصر باشه اون شرکت باید پردههای خونه منو هم عوض کنه
حالا کافیه اعلام کنه 400 وات و من برم بگردم یه پاور 400 واتی گیر بیارم که سالم باشه ولی با این کارت مشکل داشته باشه میرم شکایت میکنم پدر شرکت رو در میارم
این یه واقعیته که وجود داره ولی شاید برای منی که تو ایران زندگی میکنم یکم دور از ذهن به نظر بیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (12-01-10), arash79 (12-01-10), MicroSystem (12-01-10), mohammad1985 (13-01-10)
اولا من که فکر نمی کنم شرکت به اون عظمت به این چیز ها فکر کنه اگر هم پاور ها رو نگاه کنید دقیق می بنید از یک برند برای 5870 پاور 600 وات و از برند دیگه پاور 1000 وات معرفی کرده پس احتمالا همه این ها تست شده ( البته من دقیق مدل پاور ها رو چک نکردم فرض بر این گذاشتم که اعداد جلوی اونها همه توان انهاست که خوب این برای اسم مدل ها مرسوم ) اما اگر حرف شما درست باشه شرکت به اون بزرگی که از ترس 1 یا 2 تا شکایت احتمالی از این دست که شما می گید هیچ وقت نمیاد کل تولید خودش پر مصرف تر جا بزنه اگر هم از این می ترسه که تعداد این شکایت ها زیاد باشه پس معلوم این پاور 400 وات با اون کارت فرضی مشکل داره پس معلوم میشه 400 وات برای این کارت کمه و اتفاقا اونها به درستی میزان بالا تری رو عنوان کردند تا از این تعداد شکایت در امان باشند
AMD>INTEL (13-01-10)
هپلی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شرکتها چجوری میخوان تست کنن که من یدونه sempron 140 رو سیستم هستش یا یدونه i7 ؟
یا مثلا من یدونه dvd دارم یا ۲ تا و همینطور بقیه قطعات
پس اگر این شرکتها اعلام کردن 600 وات بنده حق ندارم آزمایش کنم ببینم مصرف واقعی سیستم که فقط یک قطعش رو این شرکت تولید کرده چقدر هستش ؟
arash79 (13-01-10), bill geits (13-01-10)
نیما جان مدل دقیق پاور 330 وات که رو سیستمه تست زدی رو میدی تا یه نگاهی بندازمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط HoSsEiN.iR در تاریخ 13-01-10 انجام شده است
SS-330GB Active PFC F3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HoSsEiN.iR (13-01-10)
شما نه تنها حق داری هر ازمایشی که خواستی بکنی بلکه حق داری حتی اگر دلت خواست سیستم رو اتیش بزنید این نه به من مربوط نه به کس دیگه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اول هم کسی نگفته که با این پاور نمیشه یه کارت 4890 رو را انداخت بحث سر این که این کارت تا کی می تونه بدونه افت برای این کارت کار کنه به هر حال نظر ها مختلف هر کس می تونه با نظر خودش یا نظری که فکر می کنه به کار درست نزدیک تر عمل کنه .
در مورد این که این شرکتها چطور فقط از روی کارت گرافیک پاور تعیین می کنند واقعیت این که همه این کار می کنند انتخاب پاور مقدار زیادیش به کارت گرافیک بستگی داره و وقتی هم که صحبت از بطور مثال 4890 هست کسی مصرف یه cpu سمپرون در نظر نمی گیره همه این ها رو هم در نظر بگیریم باز تفاوت دو تا پاور با یک کارت ثابت اما سخت افزار های متفاوت دیگه خیلی بشه 70 -80 وات البته توی سایت AMD هم از پاور هایی که معرفی کرده به عنوان پاور تایید شده نام برده نه مناسب شاید پاور دیگه ای هم باشه مناسب باشه .
در بالا هم گفتم من نه دست به اچار و ولت متر این چیز هام که بتونم با مدرک دلیل مستقیم شما رو قانع کنم نه ابزاراتش و دارم اما وقتی توی سایت سافیر برای کارت 4890 این رو می بینم :
500Watt or greater power supply with 2x 75W 6-pin PCI Express® power connector recommended
که قطعا کمترین مقداری استاندارد که این سایت برای خودش میزنه یا مثلا در لینک زیر می بینیم از برند پاور مورد نظر شما شرکت ATI پاور 750 این برند رو معرفی کرده
برایم خیلی سخت که قبول کنم پاور 330 از برند بالا برای کارت 4890 کافی خصوصا وقتی می بینم تست شما فقط شامل بالا اومدن سیستم و کار کردن اون طی یک روز بدونه افت ولتاژ در شاخه 12 ولت میشه در صورتی که از نظر من این پاور برای اثبات خودش باید حداقل یک سال توی این شرایط کار کنه یا با روش هایی که اهل فن بیشتر واردن حداقل فشاری معادل فشاری که یک پاور ممکنه در طول یک سال کار کردن تحمل کنه به این پاور وارد بشه و بعد از ان باز زیر تست بره ضمن این که فکر می کنم این پاور فقط یک خروجی 6 پین داره که اگر این طور باشه بطور غیر مستقیم این معنی رو می رسونه که حتی خود سازنده پاور هم این پاور رو برای 4890 مناسب نمی دونسته.
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 13-01-10 انجام شده است
|
دوست عزیز شما در اینجا به این لینک توجه بفرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.seasonic.com.tw/pdf/datas...I%20Bronze.pdf
پاور مورد نظر دو ریل +12V دارد که هرکدام توانایی 17A دارند اما در مجموع نمیتوانند بیشتر از 24A ارایه دهند.
لذا شما میتوانید یآ 12A از هر ریل بگیرید یا آنکه از یک ریل تا 17A بگیرید اما در اینصورت ریل دیگر تنها توانایی ارایه 5A خواهد داشت به هر حال مجموع دو ریل به هیچ وجه بیشتر از 24A نخواهد بود.
همینطور در مورد پاور ACBEL شما نوع دقیق آن پاور را به من بگید تا من به شما بگم حداکثر توان مجموع بر روی ریلهای 12 ولت چقدر است.
kakihot (14-01-10), nima_hl (14-01-10), reza76622201 (17-02-10)
سلام دوستان
این مشخصات سیستم منه :
M.B gigabyte p55a-ud3
intel core i3-540
vga xfx-GTS 250 1G
hard 1Tb WD green
ram 4 G dual
dvd-rw 1
case Green infinity
power green 585b
میخواستم لطف کنین در مورد پاور نظر بدین که میتونه سیستم رو پشتیبانی کنه یا نه
ممنون
585 مناسبه مشکلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cna88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cna88 (16-02-10), nima_hl (16-02-10), reza76622201 (17-02-10)
این مشخصات سیستم من بگین که این پاور مناسب هست یا نه؟
MB:gia965p s3 v3.0
intel E6320 1800
vga gia 9600 gt 1g
hard 500 gig
ram 4 G dual
dvd-rw 1
cd rw 1
case Green orbit
power green 480a
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks