شما نه تنها حق داری هر ازمایشی که خواستی بکنی بلکه حق داری حتی اگر دلت خواست سیستم رو اتیش بزنید این نه به من مربوط نه به کس دیگه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اول هم کسی نگفته که با این پاور نمیشه یه کارت 4890 رو را انداخت بحث سر این که این کارت تا کی می تونه بدونه افت برای این کارت کار کنه به هر حال نظر ها مختلف هر کس می تونه با نظر خودش یا نظری که فکر می کنه به کار درست نزدیک تر عمل کنه .
در مورد این که این شرکتها چطور فقط از روی کارت گرافیک پاور تعیین می کنند واقعیت این که همه این کار می کنند انتخاب پاور مقدار زیادیش به کارت گرافیک بستگی داره و وقتی هم که صحبت از بطور مثال 4890 هست کسی مصرف یه cpu سمپرون در نظر نمی گیره همه این ها رو هم در نظر بگیریم باز تفاوت دو تا پاور با یک کارت ثابت اما سخت افزار های متفاوت دیگه خیلی بشه 70 -80 وات البته توی سایت AMD هم از پاور هایی که معرفی کرده به عنوان پاور تایید شده نام برده نه مناسب شاید پاور دیگه ای هم باشه مناسب باشه .
در بالا هم گفتم من نه دست به اچار و ولت متر این چیز هام که بتونم با مدرک دلیل مستقیم شما رو قانع کنم نه ابزاراتش و دارم اما وقتی توی سایت سافیر برای کارت 4890 این رو می بینم :
500Watt or greater power supply with 2x 75W 6-pin PCI Express® power connector recommended
که قطعا کمترین مقداری استاندارد که این سایت برای خودش میزنه یا مثلا در لینک زیر می بینیم از برند پاور مورد نظر شما شرکت ATI پاور 750 این برند رو معرفی کرده
برایم خیلی سخت که قبول کنم پاور 330 از برند بالا برای کارت 4890 کافی خصوصا وقتی می بینم تست شما فقط شامل بالا اومدن سیستم و کار کردن اون طی یک روز بدونه افت ولتاژ در شاخه 12 ولت میشه در صورتی که از نظر من این پاور برای اثبات خودش باید حداقل یک سال توی این شرایط کار کنه یا با روش هایی که اهل فن بیشتر واردن حداقل فشاری معادل فشاری که یک پاور ممکنه در طول یک سال کار کردن تحمل کنه به این پاور وارد بشه و بعد از ان باز زیر تست بره ضمن این که فکر می کنم این پاور فقط یک خروجی 6 پین داره که اگر این طور باشه بطور غیر مستقیم این معنی رو می رسونه که حتی خود سازنده پاور هم این پاور رو برای 4890 مناسب نمی دونسته.
Bookmarks