دقیقا کار پروتکشن همینه که اجازه صدمه زدن به قطعات را نده و پاور را خاموش کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bestirani2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر از برند خوب ، مدل مناسب خرید فرمودید میتونید اطمینان داشته باشید که که به قطعاتتون لطمه ای وارد نمیشه
برای این میگم مدل مناسب از برند خوب چون معمولا برندهای معروف پاورهای آشغال هم میسازند که پروتکشن ، بازده و ....... در اون مدلها کلا تعطیله
پینوشت : این مسیری که شما الان دارید طی میکنید و اطلاعاتتون را در مورد پاورها بالا میبرید بنده سالها پیش رفتم و اگر سعی میکنم توضیحاتم مفصل باشه صرفا به دلیل انتقال تجربه است
پس گمان نکنید که میخواهم اطلاعات شما را زیر سئوال ببرم یا اینکه از شرکت گرین دفاع کنم
خود من در گذشته نه چندان دور از منتقدین پروپا قرص این شرکت بودم و معمولا از پاورهای شرکتهای دیگه در پیشنهاداتم استفاده میکنم
در ضمن از افرادی مانند شما که به صورت عمقی به مسائل میپردازند خیلی خوشم میاد و هر کمکی که از دستم بر بیاد براشون انجام میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks