اینجا باز یه بحث جدید باز میشه که اونم میزان خروجی 12 ولت پاوره

پاور 530 که شما فرمودید در شاخه 12 ولت میتونه 37.5 آمپر معادل 450 وات خروجی داشته باشه

با یه حساب سر انگشتی اگر بخواهیم از نصف توان خروجی 12 ولتی استفاده کنیم به رقم 225 میرسیم که 115 واتش برای گرافیک و مابقی برای سایر قطعات مصرف میشه

اینجا بحث راندمان و طول عمر قطعات با هم مخلوط میشه

جداول گرین برای این طراحی شده که شما برای مدت زمان طولانی از سیستمتون استفاده کنید که این هم به نفع شماست و هم به نفع گرین

حالا اگر شما میخواهید برای 2 سال از سیستمتون استفاده کنید و بعد کلیه قطعاتش را عوض میکنید میتونید از پاور ضعیفتر یا جداول شرکتهای دیگه استفاده کنید

پینوشت : من یکم ناخوش احوالم اگر باز سئوالی بود لطفا کوتاه و دقیق بفرمائید تا یکی یکی پاسخ بدم
اینطوری که شما نوشتید یعنی نصف کردید
این یعنی 100% بیشتر نیاز پاور باید بگیریم
در صورتی که طبق گفته این سایت معتبر
http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
Electrolytic capacitor aging. When used heavily or over an extended period of time (1+ years) a power supply will slowly lose some of its initial wattage capacity. We recommend you add 10-20% if you plan to keep your PSU for more than 1 year, or 20-30% for 24/7 usage and 1+ years.
این یعنی اینکه برای استفاده 24 ساعت در هفته و بالای 1 سال نیا به 20 تا 30 درصد اضافه هست
یه چیز دیگه که نظرم رو جلب کرد این بود که پاور های دیگه یک بالاترین حد که میتونه تحمل کنه رو هم آوردند
مثلا واسه یه 37 آمپری گفته تا 50 آمپر هم میتونه تحمل کنه و یه پاور مثلا 600 واتی رو گفته تا 700 وات هم میتونه تحمل کنه
ولی گرین در این مورد چیزی اصلاً نگفته
یعنی این اعدادی که گرین وارد کرده بالاترین حدی هست که میشه استفاده کرد؟!
در کل فکر نمی کنم تنها شرکتی که به فکر مشتری هست و دنبال این هست از سیستم برای مدت زمان طولانی استفاده کنه گرین باشه
یعنی این همه شرکت های بزرگ خارجی که تو کار پاور هستند هیچ کدوم به این فکر نمیکنند هم خودشون نفع ببرند و هم کاربر؟
پینوشت : شرمنده هی سوال میکنم ، جوابش رو بگذارید وقتی حالتون خوب شد.