به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تقدیم احترام
دوستان عزیز؛
سلام،
با تقدیم احترام
D J V A H I D (11-01-09), DaaDaa (13-01-09), Dark Devil (12-01-09), green_waves (11-01-09), M A H R A D (11-01-09), N0m@d (20-01-09), N@VID (11-01-09), Olesius (11-01-09), PCminister (11-01-09), Shahryar (11-01-09), Stream (11-01-09), ViViD (15-01-09), Xtreme (11-01-09)
|
اگه واقعا به این صورت باشه که شما میگید باید عوامل پخش این پاور رو که بدنام کردن این مارک پاور و سودجویی و فروش پاور 350 به جای 480 که اصلا وجود نداره ... باید با اینها برخورد جدی بشه !!! ... شما میخواستی تحقیق کنی که آیا بر سر مدلهای دیگش هم همین بلا رو آوردن ؟ بالاخره یه نفر باید پیدا بشه جلو اینا رو بگیره ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه نه فقط این شرکت بلکه در اکثر شرکتها و ارگانها به صورتهای مختلف از مردم سودجویی و کلاهبرداری میکنند و آنقدر حرفه ای کار خودشون رو انجام میدن که در بیشتر اوقات کسی نمیفهمه ...
با تشکر از کالبد شکافی و اطلاعاتی که در اختیار دوستان قرار دادید ...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (20-01-09)
با سلام خدمت آقای مهندس عمرانی ...
از تحقیق و کالبد شکافی که زحمتش رو کشیدید بی نهایت سپاس گذارم .
راستی آقا مهندس عمرانی ، نظرتون راجع به ردمکس چیه : Redmax
با تشکر ...
J.Omrani (20-01-09)
برند سيلور ستون يکی از خوشنام ترين برند ها در سطح جهانی است ، کسيکه ميآد همچين کار مسخره ای انجام ميده احتمالا همين سری 350 رو دستش باد کرده بوده، در مورد پاور رد-مکس مدل 600 کار کردم که با ثبات در زمينه ولتاژ دهی بود ،حال معلوم نيست oem اين مارک کدوّم برند ،شايد دوستان بتونند مشخص کنند
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
J.Omrani (20-01-09)
آقای عمرانی عزيز من با شرکت سيلور استون مکاتبه کردم و خواهش ميکنم برای من مشخص کنيد از کدام فروشگاه و در چه تاريخی اين پاور ها تهيه شده آند
Dear Arash,Thanks for providing this information to us.In regard to this situation, this is the first time we received this feedbackand myself just visited Iran in last October, but did not see this kind 480 watt PSU in market,so we are now checking with our distributor Tech Data in Iran what's going on, and we have already changedthe package of 350 watt PSU as follows for more than half year, therefore, could you please kindly advisewhere ( which shop) and when did you buy this "ST480" then we can have further check.Thanks again for your support on SilverStone and we are looking forward to hearing from you soon!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (13-01-09), DaaDaa (20-01-09), J.Omrani (20-01-09), Labyrinth (13-01-09), PCminister (13-01-09), Shahryar (15-01-09), Stream (13-01-09), tohid63 (23-01-09), Xtreme (13-01-09)
خبری نشد؟
J.Omrani (20-01-09)
|
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
پاور ردمکس 300 را قبلا مورد بررسی قرار داده ایم و در صورت تمایل می توانید از نزدیک هم شاهد بررسی مجدد این پاور باشید.
این بررسی به جهت حفظ احترام واردکننده محترمش، ظرف 24 ساعت آینده حذف خواهد شد
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
سازنده اصلی پاورهای ردمکس، کمپانی معظم FSP می باشد ولی این تیپ کمپانی های بزرگ تولید کننده پاور، دارای پاور در رده های مختلف A, B, C از نظر کیفیت می باشند. ضمن اینکه پاورهای فراسو هم مربوط به این کمپانی می باشند. فکر می کنم واردکنندگان و عرضه کنندگان محترم کالاهای خارجی در ایران، بهتر است قبل از اینکه به یک نام معروف اکتفا نمایند، نسبت به نوع کالای منتخب خود حساس تر باشند تا ضامن موفقیت ایشان در دراز مدت باشد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
من فکر می کنم که در توضیحات پست اول ، به روشنی همه چیز را مشخص نموده بودم و نیاز به توضیح خاص دیگری ندارد. ضمن اینکه از بنده خواسته شده که این بررسی را اصلاح نمایم و به احترام شرکت تک دیتا ، از شما نیز تقاضا دارم تا پیگیر این موضوع نشوید. اما اگر خودتان یا هر کدام از دوستان عزیز مایل باشید، قدمتان روی چشم ما و با حضور در آزمایشگاه ما، می توانید از نزدیک این پاورها را ملاحظه فرمایید و حضورا پیرامون آن بحث نماییم.
تهران، خ سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 157 عمرانی
با تقدیم احترام
D J V A H I D (20-01-09), Labyrinth (20-01-09), Mahdi_Moosavi (20-01-09), N0m@d (20-01-09), N@VID (21-01-09), Olesius (20-01-09), PCminister (20-01-09), Stream (20-01-09), tohid63 (21-01-09)
با سلام،خدمت دوستان عزيز و آقای عمرانی عزيز عرض کنم که طی مکاتبات با سيلور استون شاهد مکاتبه از سوی خود شرکت وارد کننده با اينجانب شدم که تا حدی تابلو! بود ،لفظ بهتر از اين شرمنده پيدا نکردم! پيگيری از جانب شما شايد به حساب بيايد ميخواهيد رقيب از بازار خارج کنيد ،ولی پيگيری از جانب بنده فکر ميکنم کمترين کار در حق خريداران به حساب بيايد ،مگر چند نفر در کل ايران از اين موضوع اطلاع پيدا کرده اند؟ اگر صلاح ديديد عکس هايی از تمامی وجوه پاور و باکس پاور در اختيار اينجانب قرار دهيد ،اگر هم که نه بنده پی اين موضوع را ديگر نخواهم گرفت. با تشکر
من یه پاور Silver Stone DA750 دارم!
آیا امکان داره این مدل هم توان غیرواقعی داشته باشه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (21-01-09)
سلام،
در مورد پیگیری شما سپاسگزارم ولی فکر می کنم ادامه این موضوع به صلاح یک شرکت داخلی نباشد. از بنده خواسته شده است که از ادامه این موضوع صرف نظر نمایم. به امید موفقیت شرکت تک دیتا...
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
بنده نظر خاصی ندارم و انشاا.. که هیچ مشکلی وجود نداشته باشد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
فکر می کنم پاسخ شما را در یک فروم دیگر داده باشم. با توجه به نوع کیس شما که دارای کولینگ خوبی نمی باشد، احتمال افزایش دور فن این پاور وجود دارد. چرا که این پاورها دارای سیستم STNC به جهت ایجاد تناسب بین حرارت داخلی پاور و دور فن هایش می باشد. اگر اضافه گرمای داخلی سیستم خود را (به واسطه یک کیس با کولینگ نامناسب) بر دوش این تیپ پاورها بیندازید، سنسور داخلی پاور، دمای بالاتری را ثبت می کند و دستور افزایش دور فن را صادر می نماید. ضمن اینکه فن این پاور بلبرینگی می باشد و از کیفیت مطلوبی برخوردار است. اگر مایل بودید بنده حاضر به تعویض کیس شما (در محل شرکت) با یک کیس استاندارد هستم تا مشاهده فرمایید با همین پاور، چقدر کاهش صدا خواهید داشت.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
انشاا.. که هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. بنده تست این پاور را هم انجام داده ام و اگر مایل باشید می توانید با حضور در دفتر ما، نتیجه این تست را شخصا ملاحظه فرمایید.فقط به ذکر این نکته ظریف! بسنده می کنم که این پاور مورد اشاره شما تحت استاندارد ATX12V v2.01 طراحی و تولید شده است. انشاا.. که خدا از من بگذرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تقدیم احترام
Game (21-01-09), Mahdi_Moosavi (21-01-09), Overclocker (21-01-09), PCminister (21-01-09), tohid63 (23-01-09), Xtreme (21-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks