با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا نمیشه به این موضوع اعتماد کرد یک پاور رو چند وقت پیش 1200 وات رو من تست کردم تمامی ولتاژ ها کاملا اوکی بود با ملتی متر و غیره اما وقتی که به سیستم متصل میشد سیستم رو روشن نمی کرد!!!
وقتی که پاور Short می شد و استارت می خورد برد رو روشن می کرد اما در غیر این صورت به صورت دایرکت این اتفاق نمی افتاد!
برای اینکه یک پاور سالم هست یا خیر حتی در بعضی از موارد مشاهده شده که در سیستم های تست پاور - کاملا جواب میدن اوکی هستند بدون هیچ ایرادی اما روی معمولی ترین سیستم ها بدون هیچ قشار و لودی باعث سوختگی مدار ها میشند
در اکثر مواقع ما ولتاژ 12 برامون مهم هست در صورتی که پاور پارامتر های زیادی داره که توجه به اونها حتی از 12 اون هم مهم تر هست و باید اون ها رو در نظر گرفت
به نظر شخصی من برای اینکه پاور تست بشه باید از سیستم به صورت مستقیم استفاده بشه و نیاز به لود نیست کافی هست تنها که ولتاژ ها و رنج ولتاژی اون رو از داخل بایوس مانیتور کرد
حداقل میشه ریپل های پاور رو در حالت IDLE مشاهده کرد و متوجه شد پاور در حالت استیبل قرار داره یا خیر
در سایر موارد تست های مثل OCCTP که مانیتور مستقیم پاور دارند یا تست هایی مثل Prime 95 می تونند کمک کنند
سوالی بود در خدمتم

Bookmarks