برای آشنایی با روال تست های تخصصی منابع تغذیه ATX پیشنهاد می کنم مطالب این لینک رو مطالعه کنید: How We Test Power Supply Units - Tom's Hardware

تریگر پروتکشن OCP توسط یه سری مقاومت تحت عنوان Current sensing shunt resistor و تراشه Supervisor فعال میشه و به دلیل تلرانس ذاتی در مقادیر مقاومت های یاد شده، رنج عملکرد این پروتکشن متغییر هستش.

برای مثال اگر برای یک پاور مشخص تریگر OCP توسط طراح مدار پاور 130% تعیین شده باشه، ممکنه رنج عملیاتی این پروتکشن در تولید انبوه و حتی در نمونه های تولیدی یک مدل پاور از 115% تا 145% متغییر باشه. یعنی یه تلرانسی حدوداً 15%.

البته ناگفته نمونه این قضیه فقط در پاورهای آنالوگ صدق می کنه. در پاورهای دیجیتال مجهز به MCU به سبب برخورداری این مدل ها از سامانه های مانیتورینگ برخط و دقیق جریان و ولتاژ، رنج عملیاتی تریگر این پروتکشن تلرانسی کمتر از 5% داره.
سلام
ممنون ، تست تخصصی پاور رو دیدم البته چون زیاد به انگلیسی تسلط ندارم به طور کلی نگاهی بهش انداختم ، اما این تست کلی پاور هست ، سوال من برای پاوری هست که کار کرده و حالا میخوام ببینم در چه شرایطی هست که ایا به سیستم ضربه میزنه یا خیر
اینکه سازنده ی پاور پروتکشن ocp رو 130 درصد میزاره پس میشه این نتیجه رو گرفت که 103-104 درصد احتمالی که من از پاور گرفتم هیچ مشکلی برای پاور ایجاد نکرده باشه و از پاور با خیال راحت استفاده کنم؟ (چون قبلا پاور متر و مولتی متر نداشتم که تست کنم دقیقا چقد پاور خروجی میده اما حالا همیشه سعیم بر زیر 80 درصد فشار پاور هست)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید