سلام
البته یا اجازه ی مهدی جان
فکر میکنم مشکلی نیست به علت اینکه در طراحی پاور های با کیفیت دابل ریل 12ولت سیستم Anti trap وجود داره که باعث میشه اگر شما مصرف بیشتری روی یک ریل داشته باشید به دلیل توضیع جریان روی ریل دیگر مقداری از توان پاور اصطلاحا به دام نیفته و شما بتونین ازش روی ریل پرمصرف استفاده کنید.
ضمن اینکه برای این نوع طراحی ها روی هر شاخه OCP وجود داره که اگر از مقدار تایین شده تجاوز کنه پاور باید خاموش بشه.
حتی در چیدمان کابل های این نوع از پاور ها هم سازنده ترتیبی رو لحاظ میکنه که ایجاد اور کارنت بسیار سخت و بعید به نظر میرسه (این مورد رو در پاور 785b مطمین نیستم)

در مورد اختلاف ولتاژ دو ریل هم با توجه به داشتن دو مدار کنترل جدا از هم مقداری اختلاف بعید نیست و به طور کلی در پاورهای با چند ریل مستقل با افزایش جریان استفاده شده در یک شاخه نویز بیشتری نسبت به پاور های تک ریل ایجاد میشه
اما این نکته هم وجود داره که در اکثر پاور ها استاندارد کابل های مولکس با EPS فرق میکنه که مقاومت متفاوتی دارن پس اینکه شما از کجا خروجی رو اندازه میگیرید و اگر هر دو خروجی رو در یک زمان اندازه گیری نکنید باعث اختلاف بیشتری بین عددهای بدست اومده میشه
ممنونم
هر دو ولتاژ در یک حالت لود بود
خیر مشکلی نداره.

ببینید بحث افت ولتاژ در منابع تغذیه سوئیچینگ بحث بسیار پیچیده ای هست. عواملی مانند نوع کانکتور، آلیاژ پین های کانکتور، تعداد و قطر سیم های GND موجود در کانکتور، امپدانس و میزان بار متصل شده به خروجی ها، کیفیت لحیم کاری اتصالات خروجی، قطر و استاندارد سیم ریل های خروجی و .... همگی در میزان ولتاژ خروجی تاثیر گذار هستند.

این که پاور مورد نظر شما الان در چه وضعیتی هست نیاز به تست های تخصصی توسط تجهیزات مخصوص تست پاور داره. تست های عملکرد و کارایی منابع تغذیه سوئیچینگ تنها به تست ریپل و Voltage Regulation خلاصه نمیشه و چندین بخش مختلف داره.

پاور شما چند ساله که داره کار میکنه ؟
ممنونم
بله درسته اما من از یک سیمی که بدون بار بود تست کرده بودم که حداقل از سیم و کانکتور خیالم راحت باشه ، این پاور ها چون دو ریل هستند برای 12 ولت دو رگولاتور ولتاژ دارند؟

چه تستی های دیگه ای هست؟ (منظورتون پروتکشن ها بود؟) ، برای سیستمی که از این پاور استفاده می کنه جدا از پروتکشن ها و به جز ریپل چیز دیگه ای هم می تونه به سیستم آسیب بزنه؟
این پاور رو اگه اشتباه نکنم سال 89 خریدم اما حدود 11.000- 12.000 ساعت بیشتر کار نکرده ، اما به سه دلیل به پاور شک کردم که خدای ناکرده اسیبی ندیده باشه و سیستم رو خراب کنه اولیش که 100 وات در هر 10 سیکل ثانیه بود که به گفته ی شما مشکلی نداره ، دومی هم همین مصرف بیشتر در ریل دوم بود که بازم مثل اینکه مشکل نداره ، و سومیش این هست که من قبلا دو تا گرافیک 160 واتی واتی داشتم که اور کرده بودم و پردازنده 130 واتی اور شده با همون 100 وات و چیزهای دیگه احتمالا در تست های پایداری تا 103-104 درصد هم به پاور فشار اومده باشه برای دقایقی (چون در دیگر حالات مطمعنن مصرف خیلی کمتر بوده ) که این هم یکی دیگر از چیزهایی بود که به پاور شک کردم
با خودم گفتم یک اسیلوسکوپ بگیرم بد نیست هم این پاور رو تست می کنم هم هر ماه پاور سیستم ماینینگ که 24 ساعته روشنه و....
بازم ممنونم