سلام
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر دو ولتاژ در یک حالت لود بود
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله درسته اما من از یک سیمی که بدون بار بود تست کرده بودم که حداقل از سیم و کانکتور خیالم راحت باشه ، این پاور ها چون دو ریل هستند برای 12 ولت دو رگولاتور ولتاژ دارند؟
چه تستی های دیگه ای هست؟ (منظورتون پروتکشن ها بود؟) ، برای سیستمی که از این پاور استفاده می کنه جدا از پروتکشن ها و به جز ریپل چیز دیگه ای هم می تونه به سیستم آسیب بزنه؟
این پاور رو اگه اشتباه نکنم سال 89 خریدم اما حدود 11.000- 12.000 ساعت بیشتر کار نکرده ، اما به سه دلیل به پاور شک کردم که خدای ناکرده اسیبی ندیده باشه و سیستم رو خراب کنه اولیش که 100 وات در هر 10 سیکل ثانیه بود که به گفته ی شما مشکلی نداره ، دومی هم همین مصرف بیشتر در ریل دوم بود که بازم مثل اینکه مشکل نداره ، و سومیش این هست که من قبلا دو تا گرافیک 160 واتی واتی داشتم که اور کرده بودم و پردازنده 130 واتی اور شده با همون 100 وات و چیزهای دیگه احتمالا در تست های پایداری تا 103-104 درصد هم به پاور فشار اومده باشه برای دقایقی (چون در دیگر حالات مطمعنن مصرف خیلی کمتر بوده ) که این هم یکی دیگر از چیزهایی بود که به پاور شک کردم
با خودم گفتم یک اسیلوسکوپ بگیرم بد نیست هم این پاور رو تست می کنم هم هر ماه پاور سیستم ماینینگ که 24 ساعته روشنه و....
بازم ممنونم
Bookmarks