سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم
پاور 1050 گرین تهیه کردم و یک مقایسه بین 785 و 1050 :
سیستم : سه عدد rx 480 داوون کلاک به 1100 + G4560
785 : حالت عادی 89 وات ، لود کارت های گرافیک 650 وات
1050 : حالت عادی 78-80 وات ، لود کارت های گرافیک 587-592 وات
دلیل مصرف بیشتر 785 هم مشخصه اول اینکه خود پاور تلافتش بیشتره و دوم چون از درصد بیشتری از پاور استفاده میشه باز هم تلفات بیشتری نسبت به 1050 داره
پردازنده چون 20-30 وات بیشتر در لود مصرف نمی کنه حساب نکردم چون همیشه کارت ها تحت لود هستند و پردازنده آیدل
650 وات در پاور 785 رو اگر ضرب تلفاتش در حدود 87 درصد در این لود بکنیم میشه حدود 565 وات که در خروجی پاور برق در حال تولید هست و خود پاور حدود 72 درصد تحت لود هست
فقط یک مشکلی این وسط هست ، این پاور دو ریل هست و در مشخصات به این صورت زده شده که اگر 15 امپر پردازنده دریافت کنه ریل دوم تا 45 امپر هم می تونه خروجی بده (در مجموع 60) ، حالا سوالم این هست اگر پردازنده 5 امپر مصرف کنه حالا پاور می تونه 55 امپر در ریل دوم خروجی داشته باشه؟
در همین حالتی که بالا گفتم تست کردم در لود کارت های گرافیک ،که پاور 72 درصد تحت لود بود ولتاژ کابل 8 پین پردازنده 12.30 بود (مثل زمان حالت آیدل سیستم) اما ولتاژ یک کابل مولکس که ریل 2 بحساب میاد (البته در حالتی که روی این کابل هیچ فشاری نبوده و هیچ افت ولتاژی از طرف کابل نبوده) ولتاژ 12.17 بود
حساسیت من بیشتر از عمر پاور خود پاور برای سیستمی هست که از این پاور استفاده می کنه... مثلا با این فشار ها یا همون حالتی که عرض کردم 100 وات در 10 سیکل ثانیه ، یا لود پاور نزدیک به 100 درصد در مدت کوتاه ، ضربه ای به پاور زده باشه که ریپل خروجی رو زیاد کنه و سیستمی که از این پاور استفاده می کنه رو خراب کنه
و البته یادگیری بیشتر....
یک عدد اسیلوسکوپ dso138 هم خریداری کردم اما متاسفانه به درستی نمیزنه مثلا اگر حساسیت رو از x1 به x5 تغییر بدم Vpp به همون نسبت زیاد میشه
-----------
یک مورد هم اضافه کنم برای کسانی که می خوان به همین روش خروجی پاور رو محاسبه کنند ، من از پاور متر استفاده کردم که ضریب توان رو هم حساب می کرد اما ضریب توان خصوصا در حالت لود نزدیک به یک هست در پاو های اکتیو pfc و میشه در نظرش نگرفت و با یک مولتی متر همون ولت آمپر رو وات در نظر گرفت....

Bookmarks