سلام اگه خبرش رو بدید که دقیقا چی گفتند که خیلی خوب میشه اما به هر حال این مورد رو گفتم خودم هم تست کردم شما هم می تونیم یک دما سنج بزارید در خروجی هوای پاور تست کنید روی کاغذ هم که مشخصه و حساب کردم - فقط اینکه دما سنج رو باید بالای خروجی هوا بزارید چون وسط باشه گرمای کمتری رو نشون میده به همون دلیل که گرما میره بالا.. و همچنین قطعات بالای پاور هستند..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور گرین می خواستم بگیرم اما به دلیل شبه سینوسی بودن منصرف شدم... در مورد استابلایزرش هم اطلاع ندارم که از چه نوعی هست..
فن روبروی فن گذاشتن رو گفتم احتمال اینکه نتیجه ی عکس بده هست می تونید همین رو روی کارت گرافیکتون تست بکنید ببینید دما احتمال اینکه افزایش پیدا کنه هست (به دلیل فشار هوا)
من سوالم در این تاپیک این بود حداکثر چند درصد از پاور بگیریم مناسبه-خودم در پست بالا به نتیجه ی حدود 85 درصدی رسیدم ، به هر حال شما و دیگر دوستان هم نظری داشته باشید و بنویسید ممنون میشم
چون من دقیقا از اول تاپیک گفتم علمی و تجربی ، دو تا از دوستان تجربی نظرشون رو نوشتند خودم هم سعی کردم با درصد تلفات حساب کنم و روی نمودار ، باز کسی با یک دلیل علمیه دیگه هم بتونه ورود کنه به این قضیه خوبه

Bookmarks