من خودم تست نکردم با بهره وری که خود گرین گذاشته حساب کردم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گارانتی درسته اما اینجا بحث بهترین عملکرده که قرار نباشه بعد از اتمام گارانتی پاور هم تعویض کنیم یا .... منظورم اینه قرار نیست وقتی گارانتی داره هر طور خواستیم استفاده کنیم و..
قبول دارم که این پاور باید 24/7 توان 100 درصد ارائه بده وگرنه به قول خود شما شرکت گارانتی کننده ورشکست میشه اما با حساب خودم مثلا همین 85 درصد اگه به این صورت استفااده کنیم تاثیر زیادی در عمر پاور خواهد داشت ، مثلا همین پردازنده ها رو شما ضریبشو شروع به کم کردن کنید میبینید تا ی جاهایی از نظر دمایی و مصرف نسبتش خیلی بهتر میشه مثلا پردازنده 3.5 گیگاهرتزی رو میزنید مبینید روی 3.1 خیلی راندمانش بهتره از نظر نسبت مصرف به کارایی (البته تفاوت پردازنده با پاور خیلی زیاده و پردازنده به این راحتی ها خراب نمیشه)
در کل تلاف به گرما تبدیل میشه و هرچقد کمتر باشه پس پاور عمر بیشتری رو داره ، درسته که این گرما بین چند قطعه پخشه اما خنک کنندگی هم به همون نسبت ضعیفتره ، گفتم پاوری هم که الان روی یک سیستم دیگه دارم نزدیک به 40 درجه هوای خروجیش هست ، داخلش مشخصه دیگه چقد گرمتره (حدود 70 درصد لود شایدم کمتر ف چون حساب نکردم)
همچنین فشار کمتر مطعمنن ریپل کمتری هم برای خروجی پاور داره
فن رو اگه روبروی یک فن دیگه بزاریم به دلیل فشار هوا احتمال اینکه نتیجه ی عکس بده زیاده...

Bookmarks