اگه پایه ای داره بفرمایید ما هم یاد میگیریم. خیر نقض نکردم، گفتم بهتره. چرا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولاً چون پاور غیر استاندارد مزین به انواع استانداردهای کیلویی زیاده. دوماً طبیعیه هر چیزی که با حداکثر توان استفاده بشه شانس خرابی/بروز نقص/رفتار غیر عادی بالا میره- از خودرو با حداکثر سرعت بگیر تا یک قطعه الکترونیکی که تحت لود شدید تر بیشتر بهش فشار میاد+ گرمای بیشتر+ تلفات بالاتر+ بهره وری پایین تر و... حالا این هنر طراحه که قطعات و طراحی رو استفاده و پیاده سازی کنه که تو لود 100 درصد پاور بتونه بی نقص کار کنه. درست مثل کابل نازکی که فشار بیاری میسوزه اما کابل ضخیم تر هیچیش نمیشه!
بنده گفتم نه 100 درصد نه 80 درصد- حدود 50 الی 100 وات زیر توان اسمی اسمی عاقلانه است (بسته به توان پاور) هرچند که تاکید کردم اصولاً نباید رو 100 درصد هم مشکلی پیش بیاد اما بهتره چند درصد رو برای افزایش مصرف لحظه ای و تاثیر عواملی چون افزایش دما بگذارید. تاکید هم کردم که هیچ قاعده ای وجود نداره.
دوست من اشتباه می کنید، اون تلفات رو شما نباید در توان پیوسته نقش بدی/ تغذیه ثابت که نیست... خودشون تلفات رو نقش میدن بعد میزنن پاور 1000 وات یا 650 وات.
خیر 50 درصد به شدت غیر معقوله. پاور 1200 وات بگیری 600 وات بکشی؟! البته هیچ بعید نیست این رو از افرادی شنیده باشید که نسبت به محصول خودشون مطمئن نیستن و استاندارد زایی میکنن!
دوست عزیز نتیجه گیری شما از نمودارهای بررسی پاور اشتباهه. درسته معمولا تو 50 درصد لود بالاترین بهره وری رو دارن اما به این معنی نیست که فرضا رو 95 درصد لود بهره وری از 85 بیاد بیاد رو 20 درصد! خیر- نهایتا زیر 10 درصد تغییر میکنه. بعدشم خوشبختانه برق اینجا به حدی گرون نیست که شما پاور یک میلیون تومنی بخری اندازه پاور 400 هزار تومنی توان بکشی.
خیر، پاورهای امروزی اغلب بهره وری بالایی دارند و به خوبی لود نزدیک به توان پیوسته اسمی رو تحمل می کنن. مگر پاورهای غیر استاندارد و غیر بهینه که بععععععلللله وقتی استفاده 24 ساعت هفته باشه دیگه اونجا نباید حتی رو 70 درصد توان اسمی هم حساب کنی...

Bookmarks